2777
2789
عنوان

عیدی عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 59 پست
واقعا قلبم درد میکنه  ناراحتم و همش دنبال دلیلم که چرااااااااا اینجوری کردن؟؟؟؟؟؟؟؟

من 11 سالی هست ازدواج کردم همسرم پدر مادر نداره 

و تو این 11 سال هیچوقت بیشتر از یک شاخه گل ازش هدیه نگرفتم 

من حتی مهریه ندارم  می خوام بهت بگم زندگی ارزش این حرفارو نداره عزیزم 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داره خب  خودتم بودی هیچی چیزی نمیگفتی بعد میپوشیدی لباسارو؟ من تاپیک قبلشو خوندم

خدای من شاهده که هودی اندازم نبود 

شوهرم ازنظر هیکل خیلی درشته 

اون هودی رو پوشید براش گشاد بود ....

آخه تلافی چیو؟؟  من هم تولد و هم روز پدر و مادر برای جفتشون سنگ تموم گذاشتم

توهم اشتباه می‌کنی وقتی میبینی بی عزتت میکنن 

رو نده بهشون 

فقط در حد تبریک زنگ زدن 

باهاشون سرسنگین باش 

ولی من میکردم  چون اگر هیچی نگم نخام پس فردا دیگه هیچی نمیخرن برام  عادت میکنن خسیسی رند ...

به خالم گفتم اگه برای عروسی بخوان اینجوری کنن من میگم بابام برا من بخره اونا برا بچشون

نکنه از اول باهات مشکل دارن؟؟ب شوهرت بگو اگه طرف مامانشو نمیگیره شاید اون کمکت کنه

مشکل چی؟؟ 

شاید عجیب باشه تو این دوره 

ولی من و همسرم بی نقش ترین آدما تو ازدواجمون زودیم 

خونواده برید دوخت تنمون کرد

من و شوهرم واقعا مشکلی نداریم بقیه ناراحتمون میکنن

بقیه مگه مهمن؟! 

خودتو شوهرت فقط مهمید یه نفس عمیق بکش 

و دیگه از هیچکس توقع نداشته باش 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛