2789
عنوان

مجردها❗

154 بازدید | 6 پست

#مجردها_بدانند ‍

💞 خیلی از دختران و پسران جوان این سوال را مطرح می کنند که : " وقتی وارد رابطه ای می شوم چه کار کنم تا طرف مقابلم را جذب خودم کنم؟ "

🔴این فکر را در ذهنتان کاملا تغییر دهید، شما نباید طرف مقابل را جذب کنید بلکه باید خود واقعی تان باشید تا اگر شخصیت شما با این فرد همخوانی دارد رابطه را جدی تر کنید و در نهایت به ازدواج ختم کنید.

🔴اگر تلاش شما در جهت جذب کردن طرف مقابل تان باشد، شما  به فردی تبدیل می شوید که طرف مقابلتان دوست دارد، نه آدمی که واقعا هستید و این در طولانی مدت شما را خسته می کند و رابطه را به سمت شکست می کشاند

🔴پس اجازه بدهید که هر دوی شما شناختی واقعی از یکدیگر پیدا کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید، به این ترتیب ریسک شکست را بسیار پایین می آورید.

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .

باشه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

👌کاش همه این بدونن. و ایتقد ازین تاپیکای چی کنم ک جذبم‌بشه و دوستم داشته باشه و بیاد خواستگاریم و...نزنن

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞