2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه چی جراحی کردی؟؟؟؟؟منم میخوام عمل کنم ولی ترسوندنم،توهمین‌سایت،میگن تا۱ سال غذای مثل کباب و..نباید بخوری میگفت باامپول گاوی فقط سوپ واینا میدن و...خواب و..سخته عمل دردناکیه ودرد داری و...،الان چطوری درد داری؟چقدر هزینش بود؟

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
ممنون گلم بیشتر گرسنگیش اذیته تا دردش

آره شنیدم نمیتونی چیزی بخوری

ولی من اکثرا تجربه هارو ک دیدم بسته ب مدل جراحیشون ک دهنشون بسته بوده یا نه دو هفته تا یک ماه آبکی خوردن

واسه چی جراحی کردی؟؟؟؟؟منم میخوام عمل کنم ولی ترسوندنم،توهمین‌سایت،میگن تا۱ سال غذای مثل کباب و..نبا ...

نه بابا نترس من فک بالام جلو بود خجالت می‌کشیدم بخندم میگن تا ۲ماه نمیتونی غذا بخوری فقط سوپ میخورم و غذای له شده البته من فقط یکی از فکامو عمل کردم تو بیمارستان خصوصی ۱۷میلیون شد و قبلش ارتدونسی هم کردم

نه بابا نترس من فک بالام جلو بود خجالت می‌کشیدم بخندم میگن تا ۲ماه نمیتونی غذا بخوری فقط سوپ میخورم ...

اخ دقیقا یهت درخواست میدم قبول کن خیلی کارت دارم ممنون

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
نه بابا نترس من فک بالام جلو بود خجالت می‌کشیدم بخندم میگن تا ۲ماه نمیتونی غذا بخوری فقط سوپ میخورم ...

ویی من۱۰ میلیون حساب کرده بودم😕