2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

100 بازدید | 18 پست

خواب دیدم از زیارت امام رضا داریم بر میگردیم بعد یه بچه کوچیک خیلی بم توجه میکرد از لباساشون انگار عرب بودن اوردنش نزدیک من منم ازش فاصله گرفتم گفتم میترسم بخاطر کرونا یموقه ناقل باشمو از بچه فاصله گرفتم .ایا تعبیر داره .کسی بلده؟

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیارت یعنی حاجت روایی

اخه من همش تو فکر امام رضام 

فک کردم شاید تعبیری نداره چون زیاد فکر میکنم 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
کی خواب دیدی؟ بااجازه اسی هرکس میتونه تایپیکاموگزارش بزنه اگه خاست بگه منم براش میزنم

صب خواب دیدم 

کی خواب دیدی؟ بااجازه اسی هرکس میتونه تایپیکاموگزارش بزنه اگه خاست بگه منم براش میزنم

میزنم گلم 

اخه من همش تو فکر امام رضام  فک کردم شاید تعبیری نداره چون زیاد فکر میکنم

حرمم دیدی تو خوابت؟ ان شاء... زود قسمتت میشه میری

خواب زیارت یعنی ثواب اون زیارت رسیده بهت ...زیارت امام رضا یعنی اقا شفاعتتو کرده

از چه نا آرامی؟ آنجا که راهی نیست❤️خدا❤️راه را میگشاید 
خاب صبح تعبیرنداره

پ  چرا میگن خواب صب تعبیرش مختص همون روزه 

از حاج اقا قاضی زاده پرسیدم 

حرمم دیدی تو خوابت؟ ان شاء... زود قسمتت میشه میری خواب زیارت یعنی ثواب اون زیارت رسیده بهت ...زیارت ...

میدونی  چن‌ماه پیش خواب میدیدم ک رفتم زیارت ولی الان‌چن باره میبینم ک دارم بر میگردم.چون همش بفکرم و هر لحظه درحال دردودل با امام رضام گفتم شاید تعبیر نداره 

مرسی‌گلم ان شالله قسمت همه بشه😍