siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 عنوان رماتیسم 109 بازدید | 3 پست علائم اولیش چیه؟ چرا من انقد درگیر این مریضی ام و فک میکنم مبتلا شدم میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍 1399/12/16 | 12:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
icyheart___14 عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 322 تورم، درد، حرارت در مفاصل. معمولاً مفاصل کوچکتر دستها یا پاها تحت تأثیر قرار میگیرند.سفتی و خشکی صبحگاهی که بیش از ۳۰ دقیقه طول میکشد (یا در صورت استراحت در طول روز، خشکی مفصل بروز مییابد که بیش از ۳۰ دقیقه طول میکشد).کاهش دامنه حرکتی مفصل و قدرت عضلهضعف و خستگی مزمناحساس غیر طبیعی مانند سوزش یا تیر کشیدناشکال در خواب به خاطر وجود دردضعف عضلاتعلائمی شبیه آنفولانزا، مثل احساس داغی و تعریقسر دردگردن دردکاهش اشتهاتب
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 تورم، درد، حرارت در مفاصل. معمولاً مفاصل کوچکتر دستها یا پاها تحت تأثیر قرار میگیرند. سفتی و خشک ... چ دکتری میتونه تتشخیص بده؟ میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
icyheart___14 عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 322 چ دکتری میتونه تتشخیص بده؟ فوق تخصص روماتولوژی یا ارتوپد