2777
2789
عنوان

جووووو

43 بازدید | 5 پست

با جوش صورت بعد عمل چی کار کنم خیلی زشت شده پوستم 😭

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

طبیعیه واسه خیلیا پیش میاد حالا تو اون همه کبودی و ورم دیگه چند تا جوش چیزی نی😁

مبارک باشه

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طبیعیه واسه خیلیا پیش میاد حالا تو اون همه کبودی و ورم دیگه چند تا جوش چیزی نی😁 مبارک باشه

ایییی اون قد زشت شدم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
ایییی اون قد زشت شدم 

حالا بعد حسابی خوشمل میشی پزشو میدی😁😝

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
حالا بعد حسابی خوشمل میشی پزشو میدی😁😝

وای فقط میگم غلط کردم فلن😂😭