2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 44 پست
اهان منم همه امیدم ب اینه ک بریم مشاوره مشاوره بگ نمیتونین بسازین ولی خوب میترسم بربم دادگاه رد بزنه ...

اولا با استرس و ترس جلو نرو خوب اعتماد به نفس داشته باش اگر دادگاه به فرض محال رد هم بزنه میتونی دوباره اعتراض بزنی و دو باره بکشونی دادگاه ولی خدایی بار دوم اگه خواستی ازدواج کنی حتما حق طلاق بگیر حتما و اینکه متارکه کن الان خونه اش هستی؟ وکیل رو هم عوض کن حتماً

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این حرفا رو باور نکن، یعنی چی که نمیتونی مگه زندانی هستی؟  معلومه که میتونی، این حرفا دی ...

عزیزم این شماره موبایلشه 09129215258 

اگه جواب نداد یعنی سرش شلوغه، چندبار با فاصله زمانی زنگ بزنی بلاخره موفق میشی باهاش حرف بزنی

اینم شماره دفترشه 44270612 میتونی به منشیش بگی وقت مشاوره تلفنی یا حضوری بگیری

متخصصه طلاقه و کارش واقعا عالیه 

امیدوارم هیچ زندگی ای به سمت طلاق نره ولی برای بعضی ازدواج ها طلاق یه درمان هست و ادامه ی زندگیه که به آدم صدمه میزنه، قوی باش، انشاالله مشکلت زود حل میشه

سلام.

در جلسه طلاق قاضی کاری به برگشت یا بر نگشتن شما ندارد و اگر دلایل محکم و قوی نداشته باشید طلاق منتفی است و اگر ناشزه باشید یا از حق حبس استفاده میکنید طلاق گرفتن تقریبا غیر ممکن میشود.