2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 44 پست

عزیزم این حرفا رو باور نکن، یعنی چی که نمیتونی مگه زندانی هستی؟ 

معلومه که میتونی، این حرفا دیگه نخ نما شده که مرد میگه من طلاق نمیدم، خب نمیدی که نمیدی من خودم میگیرم

برو با یه وکیل طلاق مشورت کن یا بذار روی پروندت برات طلاقتو بگیره

میخوای شماره یه وکیل عااالی طلاق بهت بدم زنگ بزن بگو شرایطت رو، اگه خواستی بگو

و کلا هم این حرفا رو باور نکن، اینا از ناآگاهیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی مهریه ات رو ببخشی؟بچه رو میخوای؟

ن بچه رونمیدن بهم خودمم میخام برم سرکارنمیتونم نگه دارم مهریه ونفقه وهمه رم گفتم میبخشم ولی اون قبول نمیکنه میگه مهریتومیدم ولی طلاق نمیدم باباشم میگه خودم تضمین میکنم مهرتوبدم بهونه ایم ندارم ک بخاطرش طلاق بگیرم چون فقط ی مدت کم درحد ۱۰روز شیره میخورد خودشم کتمان نمیکنه رفت کمپ ی مدتی دکترشم ک نامه داد ک ترک کرده ولی من نمیتونم اعتمادکنم بهش 

ن بچه رونمیدن بهم خودمم میخام برم سرکارنمیتونم نگه دارم مهریه ونفقه وهمه رم گفتم میبخشم ولی اون قبول ...

ببین به نظر من مشاوره رو ادامه بده و اصرار کن که زندگی با اون آزار دهنده هست برات خودشون مینویسند برای طلاق انقد بکشون دادگاه که خسته بشه من دوستم دندونپزشک بود شوهرش کتک میزد ولی هیچ جوره طلاق نمی‌داد یه مدت متارکه کرد آخرش طلاق گرفت

ببین به نظر من مشاوره رو ادامه بده و اصرار کن که زندگی با اون آزار دهنده هست برات خودشون مینویسند بر ...

اهان منم همه امیدم ب اینه ک بریم مشاوره مشاوره بگ نمیتونین بسازین ولی خوب میترسم بربم دادگاه رد بزنه دیگ همه چی منتفی بشه ۲۴ نوبت دادگاهمونع