2777
2789

سلام من شنبه رفتم پیششون برای اولین بار ولی خیلی از کارش تعریف میکردن

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
سلام من شنبه رفتم پیششون برای اولین بار ولی خیلی از کارش تعریف میکردن

عزیزم برای ivf رفتید پیش دکتر امیری؟ 

نظرتون چییه؟ شلوغ بود؟ وقت میزارن براتون؟ من میخوام برم پیششون

أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَومَ الْوُرُودِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای ivf رفتید پیش دکتر امیری؟  نظرتون چییه؟ شلوغ بود؟ وقت میزارن براتون؟ من میخوام برم ...

سلام بله شلوغه ولی خود خانم دکتر وقت میذارن و با صبوری به تمام سوالات پاسخ میدن

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
سلام بله شلوغه ولی خود خانم دکتر وقت میذارن و با صبوری به تمام سوالات پاسخ میدن

سلام، ممنون که جواب دادید، البته دیگه خودم هم رفتم ویزیت شدم، شم میخواید ivf کنید با ایشون؟ 

سلام، ممنون که جواب دادید، البته دیگه خودم هم رفتم ویزیت شدم، شم میخواید ivf کنید با ایشون؟ 

بله عزیزم به امید خدا شروع کردیم

بله عزیزم به امید خدا شروع کردیم

به سلامتی، انشاالله خبر اومدن نی نی تو دلتون و تبریک بگم 🌷عزیزم الان تو چه مرحله اید براتون ازمایش و سونو نوشتن و برا همسرتون ازمایش و انالیز اسپرم؟ 

راستی دارو چی دادن؟ نمیدونم چرا ایشون نمیگن یع دوره ال دی مصرف بشه قبل شروع سیکل 

بعد شما ذخیره اتون خوبه؟ 

به سلامتی، انشاالله خبر اومدن نی نی تو دلتون و تبریک بگم 🌷عزیزم الان تو چه مرحله اید براتون ازمایش ...

ممنون عزیزم همچنین برای شما❤❤❤یه سری آزمایش انجام دادم گفت ذخیره ی تخمدانم خوبه ۳/۱بود از روز دوم پریودم برام روزی دو عدد آمپول پرگووریس میزنم دوتا پودر و یه آب با هم دور ناف شنبه صبح باید برم سونو ببینم چه خبره حتما مراحل بعدی رو هم بهتون اطلاع میدم

ممنون عزیزم همچنین برای شما❤❤❤یه سری آزمایش انجام دادم گفت ذخیره ی تخمدانم خوبه ۳/۱بود از روز دوم پر ...

خدارو شکر ذخیره تخمدانتون 3/1 خیلی خوبه، خداروشکر، چند سالت خانومی، اگه اشکال نداره، متاسفانه مال من 0/9 بود ظرف شش ماه شد0/3 امروز باید ویزیت میشدم ولی گفتن امروزو کنسل کردن، حالا شنبه باید برم چون احتمالا شروع پریودم که باید بعدش ظاهرا نیکان ادامه درمان انجام میشه 

انشاالله زودتر نتیجه بگیرید ولی شما که ذخیره اتون خوبه کاش طبیعی درمان میشدید و ivf نمیشدید، احتمالا سنتون هم کمه. توکل به خدا، لطف کردید جواب دادید🙏🌷

ممنون عزیزم همچنین برای شما❤❤❤یه سری آزمایش انجام دادم گفت ذخیره ی تخمدانم خوبه ۳/۱بود از روز دوم پر ...

ببخشید شنبه سونو نیکان میرید یا هر جا که شد؟! 

خدارو شکر ذخیره تخمدانتون 3/1 خیلی خوبه، خداروشکر، چند سالت خانومی، اگه اشکال نداره، متاسفانه مال من ...

۳۶ سالمه توکل به خدا

ببخشید شنبه سونو نیکان میرید یا هر جا که شد؟! 

میرم نیکان

سلام خانوم ای وی اف انجام دادید؟چقد هزینه تون شد نتیجه گرفتید؟

حدود ۲۵ تومن شد چون شوهرم ضعیف بود اونم عمل داشت یه بار انتقال دادم منفی شد ماهه آینده یه انتقال دیگه دارم انشاءالله نتیجه بگیرم