2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 39 پست
چرا نتونم طلاق بگیرم؟بحث خیانت چیز کمی نیست داری یه ادمی رو کنار خودت تو رختخوابت راه میدی که توی .. ...

اگه میتونیو شرایطشو داری ک مدارک جمع کنو بعدم هم آبروشو ببر هم ترکش کن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
تاحالا تو شرایطش نبودم ببینم چک میکنم یا نه چرا دروغ بگم  ولی تاحالا به چند تا خانم گفتم این ح ...

امید وارم هرگز هیچ زنی تجربش نکنه 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امید وارم هرگز هیچ زنی تجربش نکنه 

انشاالله

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

عزیزم خوب توی این سن اینقدر باید شخصیت مستقل داشته باشی که نخوای با یه مرد خائن زندگی کنی. اگه شرایط جدایی ند اری مثل اینکه بچه دار باشینکاملا بهش بی توجهی کن و فقط روی خودت کار کن. اگر هم وابستگی نداری که من نمیدونم چی باعث میشه وجود یه مرد خیانت کار رو تحمل کرد؟

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️

بنظرت چطوری مچشو بگیرم مطمئنا وقتی بگم انکار میکنه خودم با چشمای خودم دیدم تو واتس اپ اون حرفها رو ولی پاکشون کرده به اون شماره امروز زنگ زدم خانمی برداشت😫😫😫😫

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز