2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 39 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ینی ادم بفهمه شوهرش داره یه کارایی میکنه و سکوت کنه؟

نه اصلا دماغشو نکنه تو کاراش ک نفهمه داره خیانت میکنه 

کسی ک نمیتونه طلاق بگیره وقتی ک از خیانت شوهرش تبر دار شه کاری نمیتونه بکنه فقط مجبوره مدام دعوا کنه اعصابشو خورد کنه شوهرم هر روز بدتر از دیروز میکنه چون مطمئنه زنه طلاق بگیر نیست

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
عزیزم گفتنش اسونه خواه ناخواه یک زن کنجکاو میشه و احساس خطر میکنه

درسته ولی کسی ک میدونه نمیتونه جدا بشه فهمیدن این موضوع فقط باعث میشه ک شوهرش به خودش اجازه بده ک بهش هر بی حرمتی یی بکنه 

ب یکی گفتم کنجکاوی نکن به حرفم گوش نکرد الان ازون حرفی ک زدم ۵ سال میگذره و دوست دختر شوهرش طبقه پایین خونش زندگی میکنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

کسی باید بره دنبال مچ گیریو مدرک جمع کرده ک شرایط طلاقم داشته باشه 

نکه بری مدرک جمع کنی به همه ثابت کنی شوهرم یه خائنه بعد برگردی دوباره باهاش زندگی کنی😐

درسته ولی کسی ک میدونه نمیتونه جدا بشه فهمیدن این موضوع فقط باعث میشه ک شوهرش به خودش اجازه بده ک به ...

این حرف و باید به خانمی زد که شوهرش مشکوک نیست اصلا .شما اگه از همسرت کار مشکوکی ببینی چکش نمیکنی؟ 

طلاق بگیری نگیری این زندگی دیگه ارزشی نداره 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
درک ندارن چقدر سخته

اتفاقا چون میدونم چقد سخته میگم 

آدم چه زن چ مرد وقتی ببینه یبار خیانت کردو طرف مقابل ترکش نکرد دیگه پر رو میشه انقد پر رو ک جلو چشمت خیانت میکنه توام نمیتونی دم بزنی

نمیبینید این همه خانمای خیانت دیده ی تو سایتو ک شوهرشو ازشون طلبکارم هست

این حرف و باید به خانمی زد که شوهرش مشکوک نیست اصلا .شما اگه از همسرت کار مشکوکی ببینی چکش نمیکنی؟&n ...

چی بگم بهتون ک درک کنین حرفمو 

شورهت مشکوک باشه سخت تره یا علنن جلو چشمت خیانت کنه تازه ازت طلبکارم باشه؟

علنن در مورد دوست دخترش باهاتون صحبت کنه؟

درسته میدونم نباید سرک کشید ۵ سال هست من هم سرک نکشیدم ولی باور کنید نمیشه مثل خوره همش باهاته بارها بهش گفتم چرا تو خونه هستی گوشی رو میزاری تو هواپیما حتی جواب خوانوادشم نمیده حتی جواب همکارشم من باید بدم شما قضاوت کنید اگه کسی ریگی به کفشش نباشه چرا باید این کارها رو بکنه

درسته میدونم نباید سرک کشید ۵ سال هست من هم سرک نکشیدم ولی باور کنید نمیشه مثل خوره همش باهاته بارها ...

حالا اگه چیزی فهمیدی اگه میدونی به هر دلیلی نمیتونی طلاق بگیری پس به هیچ عنوان بروی شوهرت نیار ک با اینکارت فقط پررو تر میشه

اگه میتونی و شرایط طلاقو داری ک به گوهش بکشو ترکش کن ولی اگه نمیتونی نکن ازمن بتو نصیحت

چی بگم بهتون ک درک کنین حرفمو  شورهت مشکوک باشه سخت تره یا علنن جلو چشمت خیانت کنه تازه ازت طل ...

متوجهم چی میگی 

اما هیچ زنی نمیتونه خودشو نگه داره بگه بهتره مطمعن نشم خیانت میکنه 

شک میفته تو دل ادم وتحمل کردنش مشکله

نگو تو هم اینجوری نیستی که اگه بگی نیستم به زن‌ بودنت شک میکنم

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
حالا اگه چیزی فهمیدی اگه میدونی به هر دلیلی نمیتونی طلاق بگیری پس به هیچ عنوان بروی شوهرت نیار ک با ...

چرا نتونم طلاق بگیرم؟بحث خیانت چیز کمی نیست داری یه ادمی رو کنار خودت تو رختخوابت راه میدی که توی .........😭

متوجهم چی میگی  اما هیچ زنی نمیتونه خودشو نگه داره بگه بهتره مطمعن نشم خیانت میکنه  شک م ...

تاحالا تو شرایطش نبودم ببینم چک میکنم یا نه چرا دروغ بگم 

ولی تاحالا به چند تا خانم گفتم این حرفارو اونا بحرفم گوش نکردن الان تو شرایط خیلی بدی دارن زندگی میکنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز