2821
2789
عنوان

کادوهای عقد...

145 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

کادوهایِ سر عقد و دوران عقد باید دست خانواده ی داماد بمونه یا خانواده ی عروس یا هر دو خانوده؟

و اینکه به نظرتون برای کادویِ سر عقد چه چیزهایی خوبِ که هم برای داماد محسوب بشه و هم برای عروس؟

دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کادوها برای عروس داماده باید دست خودشون بمونه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

سر عقد طلا دادن النگو وانگشتر که انداختن دستم 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
كادو كه دست خانواده نميمونه ميدن به خودعزوس داماد

میدونم عزیزم، منظورم در دوران عقد هست که کادو ها باید دست دختر بمونه یا پسر یا دست جفت شون؟

دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
برای خانواده ها که نیست  برای عروس و داماد هست  نگهدارن برای زندگی مشترک

میدونم خانمی، منظورم در دوران عقد هست که کادو ها باید دست دختر بمونه یا پسر یا دست جفت شون؟

کادوها برای عروس داماده باید دست خودشون بمونه 

میدونم دوست عزیز، منظورم در دوران عقد هست که کادو ها باید دست دختر بمونه یا پسر یا دست جفت شون؟

2823
2791
2779
2792