2777
2789
عنوان

غده پشت گوش😥

446 بازدید | 15 پست

صبح‌که بیدار شدم پشت گوشم خیلی درد میکردم نگاه که کردم متوجه شدم یک غده پشت گوشمه خیلی هم درد میکنه خیلی نگرانم😥

میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه درد میکنه چیز خاصی نیست گوشه. اگر پشت گوشته که کلا جای نکرانی نیست. اگر زیر گوشته دو روز صبر کن ...

دردش تا گردنم میاد

دست میبرم اندازه نخوده 

دردش تا گردنم میاد  دست میبرم اندازه نخوده

عزیزم چیز مهمی نیست احتمالا جوشه با الکل تمیزش کن . یا خیلی نکرانی کمپرس گرمش کن.اگر هم غدد لنفته که باید انتی بیوتیک بخوری

خواهشا سريع برو دكتر ، مثلا دكتر كلانتر كه پدر و پسر هستن ، من همسرم يك روز صبح كه ميخواست ريشش رو بزنه متوجه تورم كنار گوشش شد كه متاسفانه خيلي روزاي سختي رو پشت سر گذاشتيم تا الان كه خدا رو شكر خوب شد 

اصلا غفلت نكن

سلام استارتر عزیز 

میگم پشت گوش شما خوب شد؟من دیروز تا حالا حس میکنم پشت گوشم متورم شده و فشار میدم درد میگیره 

خیلی نگرانم 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
سلام استارتر عزیز  میگم پشت گوش شما خوب شد؟من دیروز تا حالا حس میکنم پشت گوشم متورم شده و فشار ...

سلام عزیزم رفتم دکتر گفت سرماخوردی چیزی نیست