2777
2789

سلام خانوما لطفا یه دکتر عالی و کاربلد 

طبق تجربه یا کسی از نزدیکان که پیشش رفته باشه معرفی کنید 

کرمان یزد لطفا فقط باشه 

تهران نمیتونم برم فقط،همین دوشهر لطفا 

اگر میشناسین معرفی،کنید 

مشکل من از سمت شوهرمه متاسفانه هرچی دارو میخوره داره نتیجه عکس میده و خیلی نگرانیم 

لطفا اگر دکتر نازایی میشناسید معرفی،کنید 

دعای خیرم پشت سرتونه

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

بهترین دکتر افلاطونیانه یزد

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین دکتر افلاطونیانه یزد

اسمشو زیاد شنیدم ولی میگن پنجا پنجاس فقط اسم در کرده

الان بچهاش هستن یا خودش؟

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

اسمشو زیاد شنیدم ولی میگن پنجا پنجاس فقط اسم در کرده الان بچهاش هستن یا خودش؟

اسم در کرده چیه😒

متخصص هستن تو این زمینه

خودشونن بچه هاش چرا

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
خودش همه دکترا نتیجه کارشون معلوم نیس توکل بر خدا کن دوست گلم خدا خودش دکتر خوب سر راهت میذاره

خسته شدم 

بعد ۵سال 

اینکه هر دارویی میخوره 

نتیجه عکس میده زندگیمو اشوب کرده

اسم در کرده چیه😒 متخصص هستن تو این زمینه خودشونن بچه هاش چرا

ثابت شده اس خود دکتر ولی الان یا خودش نیست یا بچهاش هستن 

کرمانی هستی استارتر؟

جیرفت هستم آجی