2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کد بورسی سجام گرفتی تا اونو نگیری واریز نمیشه

کافی نت 45 تومن میگیره ک ثبت نام کنه

فوقش مث پارسال میخان 90 بدن

اصلا نمی ارزه ب دردسرش ب خاطر 45 تومن

میشه ازتون خاهش کنم ی صلوات برام بفرستید برای رسیدن ب کسی ک دوسش دارم 😢
ما چند سال پیش واسه سهام عدالت ثبت نام کردیم قبلا تا پارسالم میگرفتیم امسالم میگیریم؟

امسال ثبت نام سجام کردین و اهراز هویت شدین؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
کد بورسی سجام گرفتی تا اونو نگیری واریز نمیشه

ما آزاد سازی نکردیم ما هم باید سجام بگیریم؟ پارسال سود میدادن ما دست نزدیم باید کاری کنیم سود بدن؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
منظورت روش مستقیمه؟

من سردر نمیارم اصلا من اسمم توسهام بود ک چندوقت پیش رفتم ثبت نام سجام کردم شماره حساب واین چیزامو گرفت بعدرفتم اهراز هویت کردم گف تمومه برو 

حالا بایدچیکارکنم کاره دیگه ایم داره؟؟

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧
ما آزاد سازی نکردیم ما هم باید سجام بگیریم؟ پارسال سود میدادن ما دست نزدیم باید کاری کنیم سود بدن؟

اره باید ثبت نام شی چون روشت غیر مستقیمه من خودمم هم ثبت نام کردم هم احراز هویت کاراش دخترم برام انجام داد کافینتم نرفتم فقط واسه عکس اخرش