2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم مثبته منم دیر بی بی چکم پررنگ شد حالا ازمایش دادم مطمئن شدم ک حاملم بی بی چک اضافی ...

مبارکه 

مال منم مثبت شد

میگم حالا غذا چی بخورم؟ناهار و شام؟نمیدونم چی بپزم🤪😂

اگه نگیم و نخندیم🤷‍♀️پیاز میشیم میگندیم🤦‍♀️
مبارکه عزیزم مثبته منم دیر بی بی چکم پررنگ شد حالا ازمایش دادم مطمئن شدم ک حاملم بی بی چک اضافی ...

مرسی عزیزم من ازمایش هم دادم مثبته 😂من شوشو میره میخره روش نمیشع قربونش برم گفت میشه یه کارتن بخرم که دیه نرم😂😂😂😂

💕💙"تو" مالک تمام احساسم هستی عشقم💙💕
اخر این هفته دکتر گفته برو 

بتات چند بود؟ عزیزم پررنگی به مارک بی بی چک مربوطه ولی الان اینی که تو گذاشتی پررنگ محسوب میشه کمرنگ معمولا فقط یه هاله ست

ان شاالله سالم باشه و خدا برات نگه داره

مبارکت باشه مامانی تو هم واسه سلامتی نی نی من دعا‌کن

تیکر تولد گل دخترمه😍
مبارکه  مال منم مثبت شد میگم حالا غذا چی بخورم؟ناهار و شام؟نمیدونم چی بپزم🤪😂

من سه سالشه بچم😛

جیگر مرغ نخور

زعفرون نخور

گرمیجات و کمتر کن

اجیل زیاد بخور

ازالان شروع کن ب شیرخوردن

میوه زیاد بخور مخصوصا به وسیب

نمک کم مصرف کن

وای خوندم خواهر  ایشالله زودتر ازش جدابشی نکبتو

الهی ک نی نی توسالم بغل بگیری

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
بتات چند بود؟ عزیزم پررنگی به مارک بی بی چک مربوطه ولی الان اینی که تو گذاشتی پررنگ محسوب میشه کمرنگ ...

عزیزم بتا چی هست من سردر نمیارم فقط ازمایش خون دادم بتا توش نبود گفت مثبت بعدم دکتر رفتم چکاو کامل جوابش ۲۵م میاد سونو هم این هفته دارم تاببینیم خداچی میخاد ،دعا و صلوات گفتم براسلامت نی نی گلت عزیزم

💕💙"تو" مالک تمام احساسم هستی عشقم💙💕