2777
2789
عنوان

سوال دارم درمورد زایمان

519 بازدید | 64 پست

سلام من اول هفته ی ۳۷ بارداریم بستری بودم دهانه رحمم ۱ سانت یا یه انگشت باز شد بعد که مرخص شدم حدودا ۳ روز بعدش شبش ازم ترشحاتی ژله ای و شفاف و غلیظ ببخشید اینطوری گفتم برا این که توصیف کنم گفتم ازم اومد اونم خیلی زیاد باز روز بعد هم صبح اومد هم شب دو دفعه که اونم زیاد بود یعنی دیشب زدم اینترنت ببینم چیه نوشته بود پلاگ مخاطیه که از هفتهی ۳۷ خارج میشه و نشانه ی اینه که یا چند ساعت بعد زایمان میکنی یا یه هفته بعد یا چند هفته بعد بعدشم که گرفتگی کمر و شکمم مثل پریودیا شدم هی شکمم سفت میشه هی شل به نظرتون دهانه رحمم بیشتر باز شده اگه برم بستریم میکنن یا نه 

خدایا ممنون بابت اینکه یه فندق کوچولو بهم دادی دخترم عاشقتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهذت کجاست؟ برو دکتر وقت زایمانته خواهر من مثل شما کرد تپش قلب بچه اش امد پایین

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
عزیزم فردا صبح اول برو یه معاینه بشی استرس هم نداشته باش زایمانت طبیعی یا سز

طبیعی فردا باید چکاب نوار قلب برم صبح میرم ولی از استرس نخوابیدم 

خدایا ممنون بابت اینکه یه فندق کوچولو بهم دادی دخترم عاشقتم