2777
2789

بزار امیدرضا

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

چه ربطی داره چرا باید دیگران برات مهم باشه به جهنم که میخوان یه چیزی بگن مهم معنی اسمه تامام

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم‌ مذهبیم همه فامیل از اینکه اسم بچمو به اصطلاح خودشون جلف گذاشتم تعجب کردن و گفتن میزاشی فاطمه زهرا و ... ولی واسم مهم نیست هر چی دوس دارن بگن 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

از اسمون ایه نازل نشده ک حتما همه اسم مذهبی بذارن ذ

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.

چه ربطی داره من وهمسری مذهبی هستیم ولی اسم بچمون مذهبی نیس ولی به معنی اسم توجه کنید که خوب باشه

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

عزيزم شما اگه مذهبي باشيد ميدونيد ك  پيامبر گفته اسم نيكو بزاريد نگفته ك بايد  اسم ائمه بزاريد 

اسم با معناي زيبا بزار 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب