2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 55 پست

اسی‌متاسفانه‌ منم‌میگم‌شغل دولتی.میدونم‌شغل ازاد درامدشخیلی خیلی بیشترولی چیکار‌کنم.دوس دارم شغل وکار همسرم‌مرتبط باشه

ازاد باش ولی باگلاس ازایناکه شرکت اینا‌دارن

۲۶سالگی یکی داشتم عالی...شرکت داشت توبالاشهرو.....‌مادرش اینا غیرمستقیم اومدن دیدن.بعدواسطه گفت انگار‌پسندت‌کردن‌چون‌مادر‌پرسیده چندسالشه چکارس هیچ خبری نشد

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

۴اسی‌جان‌من‌از اولم‌میگفتم ۲۸.۲۹ چون ببین‌زمانی‌که‌ما ۲۰سالمون‌بود اکثرابچه‌ها همکلاسی دانشگاه‌مجرد ...

منم باهات موافقم ولی من نگران مادرمم دوس داره عروسیمو ببینه منطقه ما هم که دختر ۱۲ساله ازدواج میکنه میدونی من دلم خیلی نازکه میان میرن میگم خدایا خیلیم زشت نیستم😔 ان شاءالله هر دو یه مورد خوب و موندنی برامون پیش بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باهات موافقم ولی من نگران مادرمم دوس داره عروسیمو ببینه منطقه ما هم که دختر ۱۲ساله ازدواج میکنه ...

عزیزم‌انشاءالله ازدواج خوب.منم‌دقیقاعین توام.بخاطر‌مامانم بیشتر ناراحت‌میشمخصوصا‌که‌میگه تازندم.اخه‌پدر ندارم از بچگی

ولی چیکارکنیم..سنتی کمه.باید بری دوس بشی بیشتر

منم‌دوس پسرندارم اهلش نبودم.ولی باید منم خودم‌پیدا‌کنم

سنتیا بدردنخورن بیشترشون

ببین هنر نیس ۱۲ ساله

من دبیرستان واسطه هامیگفتن بفرستیم‌مامانم‌میگفت بچس

دبیرستام بودم‌زن‌داداشم گفت یکی هست تهران‌پولدار.مامانم‌گفتش نه.

اینا درحق‌بچشون ظلم میکننن 

من‌مامانم ۱۱سالگی شوهردادن...الان ازوالدینش ناراحت‌میگه‌نذاشتن درس بخونم و....

عزیزم‌انشاءالله ازدواج خوب.منم‌دقیقاعین توام.بخاطر‌مامانم بیشتر ناراحت‌میشمخصوصا‌که‌میگه تازندم.اخه‌ ...

عزیزم 🥺🥺

اره خب سخته نه من دلم نمی‌خواست زود ازدواج کنم ولی الان واقعا دلم یه همدم میخواد

عزیزم 🥺🥺 اره خب سخته نه من دلم نمی‌خواست زود ازدواج کنم ولی الان واقعا دلم یه همدم میخواد

من‌از ۲۷.۲۸‌حس‌کردم امادم...هرچندکه‌الانم‌فکرمیکنم‌بچم

ولی ۲۲.۲۳بیشتر دوس داشتم درحد دوس پسر (که‌اهلش نبود) نامزد بدون عقدباشه.که‌کیس دلخواهم‌‌نبودیعنی برنمیگشتن