2821
2789
عنوان

شیرم کمه یعنی؟

160 بازدید | 15 پست

یک ماهه زایمان کردم اوایل شیرم میرفت روی لباسم الان چندوقته ک اونجوری نیس دیگه.نمیدونم چرا.نسبت ب قبل خورد و خوراکم بهترشده همه چیز ک برا زیادشدن شیرخوبه میخورم ولی بازم تاثیری نداره ک شیرم روان بشه.من غصه میخورم الان ک اینجوریه بعدا شیرم بچمو سیرنکنه.راهنمایی میخوام

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 

منم فقط روزای اول لباسم‌خیس میشد بعدش رفته رفته کم شد و تا شش ماهگی دیگه نداشتم اصلا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه به مرور با نیاز بچه تنظیم میشه.

اگه حس میکنی کمه از داروخونه پودر شیر افزا بگیر عالیه.

کله پاچه هم شیرو زیاد میکنه.

اینارو خودم امتحان کردم جواب داده

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

اگه بچه گریه نمیکنه از گرسنگی بیخیال 

منم دخترم یه ماه و نیمشه 

بچه گریه میکرد از گرسنگی بهش شیر خشک میدم حالا به عنوان کمکی

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

داییم برای عروسش قرص گرفته ازداروخونه خیلی راضی بودن بعدشم الکی ناراحت نباش پسرمن کلا ازیه سینه خورد تا18ماهگی دادم بعدش گرفتم سیرهم میشدنگران نباش 

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
منم همینطور بودم ولی تا یکسالگی هروقت میبردم نیم تا یک کیلو اضافه داشت مهم شیر مقوی ن شیری ک فقط اب& ...

ن از گرسنگی گریه نمیکنه.فقط شیرم نمیره ب لباسم همه میگن شیرت کمه بچه سیرنمیشه.الان ی ماهشه.میگم اگ ازالان کم باشه تا چندماه دیگه خب سیرنمیشع حتما

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 
داییم برای عروسش قرص گرفته ازداروخونه خیلی راضی بودن بعدشم الکی ناراحت نباش پسرمن کلا ازیه سینه خورد ...

حرف بقیه ناراحتم میکنه..مینرسم شیرم خشک شه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز