2777
2789
عنوان

درامد مترجما😁😁😁

932 بازدید | 23 پست

دوباره سلااام 😍🤗😜من کشتم خودمو 😂بیاین راهنمایی کنین مارو دیگه کجایین پس اخه 

درامد مترجم زبان انگلیسی با مدرک لیسانس چقدر میتونه باشه کم کمش؟ و حداکثرش؟

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳

۳۰۰ 

۳ میلیون

من دیدم ممکنه بیشترم باشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم😊خواهرم برگرد زشته نرو بشین همه تاپیک هارو بخون من ممکنه مشکل دوستم هم اینجا تاپیک بزنم ولی اینجا مال دو نفره واسه اینکه شناسایی نشیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر داییم لیسانس که بود جذب یه شرکت شد. الان فوق لیسانسه و تقریبا 10 سالی هست تو اون شرکت کار میکنه . حقوقش 8،9 تومن

البته مترجم بیکار هم زیاد دیدم بخصوص تو شهرستان ها

بچه ها یه فرصت استثنایی!شمام میخاید بشینید رو مبل و فقط پول در بیارین؟کاری نداره که یه کار اینترنتی اوردم بهتون که برید حالشو ببرید اگه شمام میخاید مثل خیلیای دیگه وارد این کار بشید بهم بگید تا راهنماییتون کنم خوشگلای من🦋

بستگی داره چی ترجمه کنی  مقاله کتاب نظم نثر

همه چی

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳
بچه ها یه فرصت استثنایی!شمام میخاید بشینید رو مبل و فقط پول در بیارین؟کاری نداره که یه کار اینترنتی ...

مطمئنه؟ از این کلاهبرداریا نیست

دختر داییم لیسانس که بود جذب یه شرکت شد. الان فوق لیسانسه و تقریبا 10 سالی هست تو اون شرکت کار میکنه ...

شنیدم تو شرکتا درامدش خیلی خوبه

میخوای مترجم شی؟

خودم که عاشق دندان پزشکیم

برای دخترخالم امشب خونمونه گفت برو تو نی نی سایت یکم تحقیق کنیم😂حوصلمون سر رفته

نه عزیزم من خودم هم مشغول هستم

چی هست؟

از هیچی در ماه تا ۵_۶ تومن من دیدم

تو تهران؟

خودم که عاشق دندان پزشکیم برای دخترخالم امشب خونمونه گفت برو تو نی نی سایت یکم تحقیق کنیم😂حوصلمون ...

طبیعیه😂همه اونایی که تجربی میخونن میخوان پزشک شن😂همه تهش سر از دانشگاه ازاد اسلامی درمیارن یا نهایت صنایع غذایی!

برای آرامش دلامون صلوات بفرستیم😇الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم😇