2777
2789
عنوان

روز دوم کرونا😐

144 بازدید | 7 پست

سلام

امروز روز دوم کرونا بود التهاب داره پیدا می‌کنه گلوم یکم و دعا کنید نزنه به ریه ام چون واقعا حوصله مریضی ندارم سرفه هام زیاد شده 

شماهایی که گرفتین قبلاً روز دوم عادی بودین؟ از روز چندم حالتون بد شد؟

راستی خانوما ی سوال من سنگ کلیه گرفتم خفیف و دو روز پیش دکتر برای تنبلی تخمدان و پریود نشدن آمپول پروژسترون داد بهم 

من تا حالا این آمپول نزدم الان کرونا گرفتم به نظرتون بزنم یا نزنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روز دوم کلا افتادم....تب بالا...سر درد شدید...دندون دردم شدید...گلو درد و قفسه سینمم درد میکرد...

البته نمیدونم کرونا بود یا سرماخوردگی

ولی هیچ وقت تو عمرم اینجوری سرما نخورده بودم با این علایم...

فکرمیکنم کرونا بود

من روز سومم گلوم داره بدتر میشه

انشاءالله زودتربهبود پیدا کنی عزیزم.

تامیتونی لیمو شیرین آبشو بگیر بخور واسه من که معجزه بود ینی خیلی تو خوب شدنم تاثیر داشت.

دمنوش آویشن و چهارتخمه هم حتما بخور واسه رفع التهاب گلو خیلی خوبه.

شلغمو داخلش رو یکم خالی کن مثل دلمه واسش یه سرم بذار ویک قاشق عسل بریز داخلش و سرش رو بذار و اجازه بده یه روز بمونه و فردا صبح ناشتا مواد داخلش رو بخور

خود پنی سیلینه خیلی عالیه اینو یه دکتر به مامانم گفته.

من اینجوری با این روش ها 2-3 روزه خوب شدم البته الان فقط صدام گرفته وگرنه خوب خوبم.