2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 31 پست

به نظرم شما خیلی پرتوقع هستی.همسرم گفت اگرهر شرطی برام میزاشتی من قبول نمیکردم چون نشون میداد به من اعتماد نداری.

خداروشکر شرطیم نزاشتم و خوشبختمو از زندگیم راضیم‌

تم۵ین الان پول سکه هات سه ملیارد .که نشون میده خیلی دوستت داره الان هر پسری چنین سکه ای رو عمرا قبول نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم شما خیلی پرتوقع هستی.همسرم گفت اگرهر شرطی برام میزاشتی من قبول نمیکردم چون نشون میداد به من ...

اینکه اون حق طلاق رو بم نمیده به نظرتون بی اعتمادی نیست؟

کم منطورش یه سکه  عزیزم

تو رو خدا قبول نكن جدا بشي الان بهتر از اينه كه چند سال بعد پله هاي دادگاه خانواده رو روزي صد بار بري بياي ببین اون چه زرنگه حواسش هست کوتاهم نمیاد تو چرا حواست جمع نباشه و کوتاه بیای؟! اگر واقعا دوست داشته باشه میاد کات کن به هر قیمتی ازدواج نکن 

خودمم همین تصمیم رو دارم  

افرین ببین کلا مردی که حق طلاق نمیده هم  مشکوکه چون حتما کاسه ای زیر نیم کاسشه که میترسه زنش بفهمه طلاق بگیره و هم ببخشید بیشعوره که فکر میکنه زن رو به زور باید تو زندگی نگه داشت و حق طلاق بهش نداد 

افرین ببین کلا مردی که حق طلاق نمیده هم  مشکوکه چون حتما کاسه ای زیر نیم کاسشه که میترسه زنش بف ...

میگه تو زنی چار روز دیگه چار نفر بد بگن ازم میگی طلاق میخوام با دوتا بچه میری  ول میکنی زندگیتو 

فک میکنه دهن بینم یا تا یه دعوا بشه فرتی میرم طلاق میگیرم

میگه تو زنی چار روز دیگه چار نفر بد بگن ازم میگی طلاق میخوام با دوتا بچه میری  ول میکنی زندگیتو ...

تو هم بگو تو مردی دو روز دیگه یکی از زنت بد بگه منو طلاق میدی میری یکی دیگه میگیری! 

اینا همش بهونست چرت میگه! اسی کوتاه نیا یاد دادگاه خانواده بیفت 

تو هم بگو تو مردی دو روز دیگه یکی از زنت بد بگه منو طلاق میدی میری یکی دیگه میگیری!  اینا همش ...

نمیدونم دیگه مغزم نمیکشه یه حرفایی میزنه که اصن من فکرم نکردم راجبش 

نمیدونم دیگه مغزم نمیکشه یه حرفایی میزنه که اصن من فکرم نکردم راجبش 

همش چرته و بهانست همین حرفی که من بهش زدم بگو نمیتونه ج بده! نهایت بگه من اگه میخواستم طلاق بدم که اصلا نمیومدم خواستگاری تو هم دوباره بگو منم اگه میخواستم طلاق بگیرم هیچ وقت خواستگاریتو قبول نمیکردم😊 

اسی کوتاه نیا خواهش میکنم وایسا یکی پیدا شه حق طلاقو بده خودتو بدبخت نکن 

اینکه اون حق طلاق رو بم نمیده به نظرتون بی اعتمادی نیست؟

عزیزم اگر تو بخوای طلاق بگیری هم طلاقتو میگیری هم سه ملیارد باید بهت بده ولی اگر اون بخواد طلاق بگیره دستش به هیچ جا بند نیست

خود خواه نباش خودتو جای اونم بزار

باز خودت میدونی اگر بقیه شرایطش خوبه الکی از دستش نده سر این موضوع

ديدي از اين پسرا پروتر خودشونن! كوتاه نيا خواهش ميكنم حرف منو قبول كن منم مثل خواهرت 

باورم نمیشه که قبول کرده باشه رفتم نامزدی رو بهم زدم ولی اومد گفت که قبوله مهریه ۳۱۰ با سه دونگ خونه ولی حق طلاق رو نداد

2790
2778
2791
2779
2792