2777
2789
عنوان

طلاق

399 بازدید | 31 پست

تو تاپیک قبلی گفتم که نامزدم گفت که حق طلاق رو بت نمیدم یا حق طلاق یا مهریه مهریمم قرار بود ۳۱۰ تا باشه منم گفتم ینی چی یا مهریه یا حق طلاق گفت مهریه حق زنه حق مرد هم حق طلاقه منم گفتم هیچکدوم رو نمیخوام دیگه هم نمیخوام بحث کنیم سرش ولی دیگه از دوروز پیش باش سر سنگینم واقعا احساس میکنم نمیفهمه که ناراحتم کرده اصن نمیدونم چیکار کنم هر دورو باهم میخوام

اگه هم بگم هردو رو میخوام میگه من حق طلاق رو نمیدم میگم پس بیا جدا بشیم میگه باشه جداشیم چیکار کنم بنظرتون ولی هی میگه دوست دارم جونمو برات میدم ازین چیزا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این روشنفکریا توی خانوادهای اکثرا سنتی ایران جا نیفتاده گلم 

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

به جای مهریه بگو خونه بنامت بزنه.من هم مهریه دارم هم حق طلاق. هر روز داره اذیتم میکنه ولی جون ندارم بدوم دنبال طلاق و گرفتن مهریه.چون نمیخوام برگردم خونه پدرم.اگه خونه مال من بود حالم بهتر بود

به جای مهریه بگو خونه بنامت بزنه.من هم مهریه دارم هم حق طلاق. هر روز داره اذیتم میکنه ولی جون ندارم ...

گفت همه چی میزنه به نامم خرکاری میکنه ولی حق طلاق رو نمیده بم 

راست میگه دیگه. یا زن امروزی هیتی و حق طلاق می گیزی. یا زن سنتی و مهریه می گیری. منافع هر دو رو می خ ...

چه ربطی به سنتی و قدیمی داره من همه دخترای فامیلمون اینطوری ازدواج کردن هم مهریه بالا هم حق طلاق تازه حقای دیگه هم شرط ضمن عقدشون بوده 

این خواسته منطقی نیست و توقع زیادیه. حالا کل دنیام انجامش بدن توجیه نمی شه.

شاید برا شما خواسته زیادی باشه ولی از نظر من که دورو وریام اینطوری بودن و تا حالا ندیدم با مرد باشه معقول باشه خوایتم

2790
2778
2791
2779
2792