2777
2789
عنوان

کیک

88 بازدید | 16 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم چرا وقتی کیک درست میکنم خوب پف نمیکنه و وقتی کیک رو برش میدم داخلش خمیره و خوب نمیپزه البته روش خوب میشه داخلش خمیره.

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

فرتو از قبل گرم کن

درحش رو روی ۱۸۰بزار

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب طبق تجربه های من

کیک و زود در میاری

یا هی در و باز بسته میکنی 

پفش میخوابه 

یا بکینگ پودرت کم زدی

مورد خمیری  من امتحان کردم روغنت زیاده 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

درجه ی بالا. حجم مواد زیاده نسبت ب قالب

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یا قالبت کوچیکه، یا دمای فر مناسب نیست...

قالب فقط تهش باید چرب باشه ، اگر کل قالبت رو چرب کنی پف کیک میخوابه...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

اسی .

اول مقدار اردو کم کن.

دو بکینگ پدر اضافه کن

ارد تو حتما الک کن.

اگه کیک اب میرزی حتما ولرم یا داغ باشه .

تخم مرغ هارم زدی حسابی بزن ۱۰مین.

اینا هیلی موثره من اینارو رعایت میکنم یه کیک اسفنجی خوش بافت میگیرم

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...

اگه خوب پف نکرده ممکن بخاطر اینا باشه

نسبت مخلوط شدن مواد رعایت نشده

دمای فر خیلی زیاد یا خیلی کم بوده

از وقتی اماده شده تا بره توی فر زمان زیادی طول کشیده

بکینگ پودرش کم بوده یا مارک خوب نبوده

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤