2777
2789
عنوان

کنکووور

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 42 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخام گوشی رو کلا بذارم کنار . وگرنه میومدم . چون باعث و بانی بدبختی من همین وابستگی به گوشی بوده .

چه بد!! دنبال یکی بودم ک سفت و سخت بالای ۱۲ ساعت رقابتی بخونیم و ی رقابت دوستانه سر ساعت مطالعه و تعدا تست داشته شیم .یعتی اصلا راه نداره با گوشی ی نفر دیگه صبح ها تل انلاین بشی حاضری بزتیم و اخر شب گزارش کار بدیم بهم ف کنم نهایتش نیم ساعت طول بکشه

چه بد!! دنبال یکی بودم ک سفت و سخت بالای ۱۲ ساعت رقابتی بخونیم و ی رقابت دوستانه سر ساعت مطالعه و تع ...

اره خیلی خوبه اینجوری خودم هم تشویق میشم.  

حالا من که واسه مشاورام باید گزارش کار بدن و صبح تیک بزنم . 

شما نظام جدید هستی یا قدیم بودی اومدی جدید ؟ 

تا حالا چقد خوندی ؟ 

منطقه چند هستی ؟

اره خیلی خوبه اینجوری خودم هم تشویق میشم.   حالا من که واسه مشاورام باید گزارش کار بدن و صبح ت ...

عزیزم منطقه ۳ هستم نظام جدیدم و ساله دومخ ک کنکور میدم میشه گف ۴۰_۵۰درصد مطالب رو خوندم 

من خیلی دوران سختی داشتم و دارم . نه توی خانواده نه اصلا . توی فامیل و حرفای دوروبریا. 

سال اول که کنکور دادم خانوادم نمیدونستن رتبه ی چند اوردم و حتی یک کلمه هم حرف نزدن با اینکه براشون مهم بود . سال دوم امکانات بیشتری برام فراهم کردن و خونه سکوت مطلق بود و بازم کاری بهم نداشتن و فقط گفتن حواست باشه سال بعد باید بری جدید پس خوب انتخاب رشته کن و من همچنان فقط پزشکی میزدم . 

امسال کل منابع من عوض شد و هزینه ی خیلی سنگینی کردن با هزینه مشاور و چون من نمیتونم کتاب حجم زیاد بدون فنر بخونم هزینه ی فنر زنی هنگفتی هم کردن . 

خلاصه کلمه ای حرف نزدن . فقط گفتن خوب درس بخون تا عمرت بیشتر از این نره . 

توی این سه سال تنها سختی که برام بوده نیش و کنایه های فامیل و اطراف بوده . خانواده ام خیلی وایستادن جلوشون و پشت منو گرفتن ولی اونا همچنان دهنشون بازه . 

ان شاءالله امسال با قوت ادامه میدم و دهن همشون رو خودم میبندم .برام دعا کنید. 

عزیزم منطقه ۳ هستم نظام جدیدم و ساله دومخ ک کنکور میدم میشه گف ۴۰_۵۰درصد مطالب رو خوندم 

شرایط تقریبا مثل خودمه . اوکی هست .فقط درخواست دوستی میدم . ای دی تل رو بده که بهت پیام بدم . فقط اگه نتونستم بیام که امشب یا فردا صب مشخص میشه جواب نمیدم . اگه تونستم بیام و گوشی رو کنترل کنم که تا آخرش هستم .