2777
2789
عنوان

کنکووور

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام گوشی رو کلا بذارم کنار . وگرنه میومدم . چون باعث و بانی بدبختی من همین وابستگی به گوشی بوده .

چه بد!! دنبال یکی بودم ک سفت و سخت بالای ۱۲ ساعت رقابتی بخونیم و ی رقابت دوستانه سر ساعت مطالعه و تعدا تست داشته شیم .یعتی اصلا راه نداره با گوشی ی نفر دیگه صبح ها تل انلاین بشی حاضری بزتیم و اخر شب گزارش کار بدیم بهم ف کنم نهایتش نیم ساعت طول بکشه

چه بد!! دنبال یکی بودم ک سفت و سخت بالای ۱۲ ساعت رقابتی بخونیم و ی رقابت دوستانه سر ساعت مطالعه و تع ...

اره خیلی خوبه اینجوری خودم هم تشویق میشم.  

حالا من که واسه مشاورام باید گزارش کار بدن و صبح تیک بزنم . 

شما نظام جدید هستی یا قدیم بودی اومدی جدید ؟ 

تا حالا چقد خوندی ؟ 

منطقه چند هستی ؟

اره خیلی خوبه اینجوری خودم هم تشویق میشم.   حالا من که واسه مشاورام باید گزارش کار بدن و صبح ت ...

عزیزم منطقه ۳ هستم نظام جدیدم و ساله دومخ ک کنکور میدم میشه گف ۴۰_۵۰درصد مطالب رو خوندم 

من خیلی دوران سختی داشتم و دارم . نه توی خانواده نه اصلا . توی فامیل و حرفای دوروبریا. 

سال اول که کنکور دادم خانوادم نمیدونستن رتبه ی چند اوردم و حتی یک کلمه هم حرف نزدن با اینکه براشون مهم بود . سال دوم امکانات بیشتری برام فراهم کردن و خونه سکوت مطلق بود و بازم کاری بهم نداشتن و فقط گفتن حواست باشه سال بعد باید بری جدید پس خوب انتخاب رشته کن و من همچنان فقط پزشکی میزدم . 

امسال کل منابع من عوض شد و هزینه ی خیلی سنگینی کردن با هزینه مشاور و چون من نمیتونم کتاب حجم زیاد بدون فنر بخونم هزینه ی فنر زنی هنگفتی هم کردن . 

خلاصه کلمه ای حرف نزدن . فقط گفتن خوب درس بخون تا عمرت بیشتر از این نره . 

توی این سه سال تنها سختی که برام بوده نیش و کنایه های فامیل و اطراف بوده . خانواده ام خیلی وایستادن جلوشون و پشت منو گرفتن ولی اونا همچنان دهنشون بازه . 

ان شاءالله امسال با قوت ادامه میدم و دهن همشون رو خودم میبندم .برام دعا کنید. 

عزیزم منطقه ۳ هستم نظام جدیدم و ساله دومخ ک کنکور میدم میشه گف ۴۰_۵۰درصد مطالب رو خوندم 

شرایط تقریبا مثل خودمه . اوکی هست .فقط درخواست دوستی میدم . ای دی تل رو بده که بهت پیام بدم . فقط اگه نتونستم بیام که امشب یا فردا صب مشخص میشه جواب نمیدم . اگه تونستم بیام و گوشی رو کنترل کنم که تا آخرش هستم .