2789
گروتالر تا ۳ ماه قد و تا ۱۰ سانت بلندتر میکنه .سابلیمینال هم میتونی گوش کنی 

😍ممنونم 

2شنبه مصاحبه دارم دیگه نمیرسه😅

ولی اگر اینجوری باشه ازخدامه 10سانت عالیه بالاخره بعدا هم ب درد میخوره😁مرسییییی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😍ممنونم  2شنبه مصاحبه دارم دیگه نمیرسه😅 ولی اگر اینجوری باشه ازخدامه 10سانت عالیه بالاخره ب ...

مگه قدت چنده؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
158😞باید 165 باشه

من خودم چند روزی پیش مصاحبه داشتم 

همیشه فک میکردم قدم ۱۵۸ هس

وقتی اندازه گرف

کف۱۶۰😍

نگران نباش

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
من خودم چند روزی پیش مصاحبه داشتم  همیشه فک میکردم قدم ۱۵۸ هس وقتی اندازه گرف کف۱۶۰😍 نگران ...

چقدرخوب😁به من گفتن موهاتو بالاتر ببند حداقل 2سانت بیشتر بشه. حالا این کارم بکنم میشه 160..2سانتم خودش بیشتر بگه خوبه😁😁

چقدرخوب😁به من گفتن موهاتو بالاتر ببند حداقل 2سانت بیشتر بشه. حالا این کارم بکنم میشه 160..2سانتم خو ...

اره

نگران نباش