2777
2789
عنوان

راهنمایی میخام

87 بازدید | 15 پست

بچها شوهرم خیلی خوبه همه کاری میکنه که من خوشحال باشم اونا خیلی با فامیلاشون رفت و اومد دارن منم توی عقدم خیلی خوشم نمیاد برم باهاشون اینور اونور میرما ولی نه اینکه مثلا شب مهمونی باشه فردا ظهرشم برم شوهرمم خیلی ناراحت میشه ولی چیزی بهم نمیگه میره تنها ولی میگه خیلی اعصابم بهم میریزه نیستی امروز باهاش نرفتم وقتی از مهمونی اومد منو برد بیرون که حالم عوض بشه به نظرتون همه جا همراش برم؟

قدر ثانیه ثانیه زندگیتو بدون روزهای خوب کنار آدمای خوب برنمیگردن....

زیاد بری عزتت کم میشه

تعادل همیشه حفظ کن

برو ولی ن هر روووز 

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیاد بری عزتت کم میشه تعادل همیشه حفظ کن برو ولی ن هر روووز 

میگه من ازدواج کردم که تنها نباشم

ولی اونا رفت و امدشون واقعا زیاده ما شب خونه خالش مهمون بودیم دوباره ظهرش جای دیگ میخاستن برن من اصن وقت نمیکنم پیش خونواده خودم باشم

خیر لزومی نداره هر وقت واقعا تو حالت بود بری باید بری

یعنی حرفش زوره به نظرتون ک توقع داره همه جا برم؟

یعنی حرفش زوره به نظرتون ک توقع داره همه جا برم؟

نه حرفش زور نیست اونم ذوق داره لابد ببردت نشونت بده به فامیلاش احساس بهتری داره کنار تو باشه

باید باهاش صحبت کنی بگی گاهی وقتا واقعا شرایط اومدن ندارم نه اینکه دوست نداشته باشم شرایطش نیست مثلا برنامه ای دارم یا دوست دارم استراحت کنم یا کار دیگه ای 

اما زمانی که تو حالم باشه به بهترین شکل ممکن همراهیت میکنم

نه حرفش زور نیست اونم زوق داره لابد ببردت نشونت بده به فامیلاش احساس بهتری داره کنار تو باشه باید ب ...

بهش گفتم میگه خب مهمونی یکی دوساعته واسه ناهار یا شام بیا دوباره زود برت میگردونم فقط باش باهام

میگه من ازدواج کردم که تنها نباشم ولی اونا رفت و امدشون واقعا زیاده ما شب خونه خالش مهمون بودیم دوب ...

اشکال نداره گلم خونواده خودتو ک همیشه میبینی ولی نذار شوهرت بدون خودت تو جمع خانوادش باشه همیشه همراهش باش گلم اینو خواهرانه بهت میگم 

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
اشکال نداره گلم خونواده خودتو ک همیشه میبینی ولی نذار شوهرت بدون خودت تو جمع خانوادش باشه همیشه همرا ...

چی میشه اگه تنها بره؟من میترسم عادت بشه براشون بعدن ک عروسی گرفتیم دیگ نتونم جایی نخاستم نرم

بهتره همین اول راهی بهش با دلیل و کامل بدون خجالت بگی و بگی من ازین نظر راحت نیستم ممنونم که برات مهمه من همراهیت کنم و کنارت باشم اما خوشحال میشم اگه توهم به من حق انتخاب بدی 

بهتره همین اول راهی بهش با دلیل و کامل بدون خجالت بگی و بگی من ازین نظر راحت نیستم ممنونم که برات مه ...

همه این حرفا زو زدم براش ولی انگار واسش قابل قبول نیست چون خودشون عادت کردن به این شیوه

۶ سال

به هرحال باید بدون اینکه لحنت به سمت عصبانی یا اعتراضی بره باز هم تکرار کنی و بگی من راحت نیستم داری با اینکارت منو ناراحت میکنی هرچند ممکنه به روی خودم نیارم و به خاط تو بیام اما ناراحت میشم .رفت و آمد کردن رو دوست دارم اما نه هر زمان و هر وقتی 

به هرحال باید بدون اینکه لحنت به سمت عصبانی یا اعتراضی بره باز هم تکرار کنی و بگی من راحت نیستم داری ...

ممنون عزیزم بازم باهاش حرف میزنم دعا کن قبول کنه حرفمو خیلی اذیتم با این حد از رفت و اومد