2777
2789
عنوان

رنگ پوست بچم

97 بازدید | 8 پست

میخام درد دل کنم.حاملم ۲۰ هفته بچم دختره.همش دعا دعا میکنم ک خدا ،بچم مث خودم سبزه نشه.ب باباش بره و سفید شه.نگین ازین حرفا نزن شاکر خدا باش بهت بچه داده.سپاسگزارم.اما نمیدونید من بابت پوستم چقدر دجار کمبود اعتناد ب نفس شدم.بچه بودم چقدر دیگران کنایه میزدن.ارزو دارم یکبار بدون کرم برم بیرون.شاید نتونید درک کنید اما کنایه ها و نیشخند هایی ک در کودکی بهم میزدن هنوز در خاطرم مونده.در بچگی همیشه خودمو از دیگران پنهون میکردم.میرفتم جلو ایینه گریه میکردم ک خدا چرا رنگ پوستم اینه.از خدا میخام این سرنوشتمو دخترم نداسته باشه.دعا میکنم بعد از سالم بودن خوشگل و سفید باشه.

😔

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شير و دوغ زياد بخور هركي خورده بچش به دنيا اومده سفيد برفي بوده

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

شما یه جوری تاپیک میزنی ادم فک میکنه بچت خدایی نکرده مشکل پوستی پیدا کرده😐

انقد به هر موضوعی حساس باشی برات اتفاق میفته🙃

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

سلامتی پوست در درجه اول مهم تره. خیلیارو دیدم سبزن اما خیلی خوشگل و شیکن چون پوستشون نه جوش داره نه لک نه منافذ. به پوستشون میرسن.

ان شاا... اول سالم باشه بعد هم سفیدرو و سفیدبخت بشه 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

من سفیدم دخترم سبزه...الان پنج سالشه خیلی حساسه میگه چرا من سفید نیستم..ماشاءالله خیلی خوشگله دخترم ولی سبزه هس خودش خیلی حساسه از الان میفهمم چی میگی...به بخور با سیب قرمز زیااااااااد...من سیرابی خوردم موقع بارداری چون میگن بچه زردی نمیگیره بخاطر اون و بعضی ویتامین ها دخترم سبزه شده

الان که بزرگ شدی باید اعتماد بع نفست رو برگردونی و کمک کنی بچه هات همیشه با اعتماد به نفس باشن نه اینکه اینطوری فکر کتی

تا دخترت به دنیا بیاد وقت داری قوی بشی

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی