2777
2789
عنوان

رنگ پوستم بچم

246 بازدید | 37 پست

میخام درد دل کنم.حاملم ۲۰ هفته بچم دختره.همش دعا دعا میکنم ک خدا ،بچم مث خودم سبزه نشه.ب باباش بره و سفید شه.نگین ازین حرفا نزن شاکر خدا باش بهت بچه داده.سپاسگزارم.اما نمیدونید من بابت پوستم چقدر دجار کمبود اعتناد ب نفس شدم.بچه بودم چقدر دیگران کنایه میزدن.ارزو دارم یکبار بدون کرم برم بیرون.شاید نتونید درک کنید اما کنایه ها و نیشخند هایی ک در کودکی بهم میزدن هنوز در خاطرم مونده.در بچگی همیشه خودمو از دیگران پنهون میکردم.میرفتم جلو ایینه گریه میکردم ک خدا چرا رنگ پوستم اینه.از خدا میخام این سرنوشتمو دخترم نداسته باشه.دعا میکنم بعد از سالم بودن خوشگل و سفید باشه.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

استارتر یه روشی امده که کل پوست بدن چند درجه روشن تر می کنه!!

و قدیمی ها خیلی بی فرهنگ بودند هر چیزی رو مسخره می کردند!!  

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
ایشالله دخترت یه ادم قوی باشه و زندگیش بر پایه حرف مردم نچینه برعکس تو

من در کودکیم ضربه خوردم.دوس ندارم بچم مث من اینجور ضربه بخوره.ک با اینکه سالها گذشته هنوز کنایه ها تو ذهنمه

عزیزم حالا بگو چشاش چه حالتی باشه؟ چه رنگی باشه چشاش؟ موهاش چه رنگی باشه؟ فر باشه یا حالت دار یا لخت؟ پس از پاسخ دادن به این سوالات سوارشت تا 4 و خورده ای ماه دیگه میرشه دستت. نخند واقعا یه طوری میگی انگار دست تو. سفارش که نمیدی عزیزم بچه دار میشی بچه داااار

دوست عزیزم که امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست. می می ناز از کاربران قدیمی بودند که به دلیل سرطان سینه فوت کردند. مامان ترنم سال 89 به همراه همسر و دخترشون در سانحه هواپیمای ارومیه فوت کردند.  حالا لطفا برای روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان صلوات بفرست. حالا تو که دل مهربانی داشتی و برای کسانی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم تا آرزو هایت براورده شود. تو هم برای براورده شدن آرزویم دعا کن.  خواهران من، بدونید که این عیب نیست که نوار بهداشتی رو توی کیسه سیاه بذاریم. چون قائدگی هم مثل ادرار و مدفوع، چیز طبیعی بدن زن هاست و همونطور که لازم نیست آدم و عالم بفهمن که ما به دستشویی رفتیم، لازم نیست آدم و عالم بفهمند که ما قائده هستیم. بدونید که بکارت، (البته درصورتی که رابطه های دیگر هم انجام نشده باشد) عقب ماندگی نیست، پاکدامنی و حیاست. خواهر ها، بدونید که اسم دیگر رابطه قبل از ازدواج، رابطه نامشروع است. بدونید که حجاب اجباری اسارت نیست، عزت است. به جای اینکه هم دیگر رو به کشف حجاب تشویق کنیم، به با حجاب بودن تشویق کنیم. بیاید به جای فمنیست، مسلمان، یک مسلمان کامل باشیم. بیاید الگومان به جای فمنیسم، حضرت زهرا (ع) باشد.
من گندمیم ولی شوهرم سبزس...ولی پسرم سفییییده💛تو ک همسرت سفیده حتما سفید میشه

حتی رنگ موهاش ب زردی میده🤗

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤

عزیزم رو هرچی حساس باشی سرت میاد🙃 اینم بگم که رنگ سبزه غالب تره😊

منم سبزه ام و جوش هم زیاد بهم میزنه...اما با رنگ پوستم مشکلی ندارم...

رنگ پوست شما مشکلی نداره، اونایی که مسخره میکنن شعورشون کمه😏

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱