2789
دو وعده یعنی: ساعت و روز و هفته و ماه و سال  آینده نزدیک یعنی: تا وعده هفته یا روز یا ساعت به ...

اونایی که از گذشته گفت درست بود... 

برا یکیش گفت زندان میبینم.. نه دقیقا زندان واقعی ولی تو دادگاه برا زندان وثیقه گذاشت یارو.. احتمال زندان رفتن طرف تو آینده هم خیلی کم وجود داره..

یه چیزم گفت که دو عده دیگه

دیگه نمیدونم اتفاق بیافته یا نه...میگن اینایی که فال اینجوری میگیرن با اجنه در ارتباطن و فقط آینده نزدیک رو میتونن بگن. اگه این جوری باشه 50 درصدش درسته دیگه.. چون آینده نزدیک یعنی دو هفته و روز گذشت و محقق نشد.

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله 

در مورد من حسی ندارید؟ چیزی نیسست بکه بگی بهم؟

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
در مورد من حسی ندارید؟ چیزی نیسست بکه بگی بهم؟

آدم پاکی هستی بخاطر همین پاکی از شما سو استفاده میکنن 

به اونچه که میخوای میرسی با یکم تاخیر. خوشبخت میشی اما گاهی اونجوری که میخوای نمیشه 

ممد جان
آدم پاکی هستی بخاطر همین پاکی از شما سو استفاده میکنن  به اونچه که میخوای میرسی با یکم تاخیر. ...

مرسی عزیزممم

ان شاءالله اگر خدا بخواد یه مدت نزدیک . ۵۰۵۰ دولتی. مهربون. خوش رو

عزیز ازدواج منم میگی لطفا ؟ و اینکه شغل میتونم پیدا کنم یا نه ؟

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید