2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شده 😩

مجبور بودم ادامع بدم چون تو رودربایستی با صاحب خونه بودم

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

اره شده........................................................عکس العمل بقیه غر زدن..........................................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

مامانم صدبار گفته اگ همچین چیزی شد اروم بمون غذا رو نخور 

اما من اگ پیش بیاد اصن نمیتونم، کولی بازی درمیارم اونایی ک پیشمن میفهمن زهرمار اونام میشه😑

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

من میذارم کنار بشقاب به غذام ادامه میدم

همسرم هم همینطور 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

بله خیلی بد بوووود باهمه‌ی موقعیتا فرق داشت توی عروسی لابلای برنجا...😫🤢🤢🤢🤢

اوه اوه حتما موی سرآشپز بوده

چیزی ندارم بنویسم خوووووومگه چیعععع

خونه ی خالم بودم یه بار کشک بادمجون درست کرده بود همون لقمه ی اول یه مو پیدا کردم به روی خودم نیاوردم دوباره وسطای غذا یه موی درااااااز پیدا کردم شاید باورتون نشه ولی ادامه ی غذامو ریلکس خوردم

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
خونه ی خالم بودم یه بار کشک بادمجون درست کرده بود همون لقمه ی اول یه مو پیدا کردم به روی خودم نیاورد ...

حالا با این پست من نمیتونم تا چن وقت کشک بادمجون بخورم  

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

داشتم ی چی میخوردم گفتی احساس کردم تو دهنمه😖

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.