2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شده 😩

مجبور بودم ادامع بدم چون تو رودربایستی با صاحب خونه بودم

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

اره شده........................................................عکس العمل بقیه غر زدن..........................................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

مامانم صدبار گفته اگ همچین چیزی شد اروم بمون غذا رو نخور 

اما من اگ پیش بیاد اصن نمیتونم، کولی بازی درمیارم اونایی ک پیشمن میفهمن زهرمار اونام میشه😑

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

بله خیلی بد بوووود باهمه‌ی موقعیتا فرق داشت توی عروسی لابلای برنجا...😫🤢🤢🤢🤢

اوه اوه حتما موی سرآشپز بوده

چیزی ندارم بنویسم خوووووومگه چیعععع

خونه ی خالم بودم یه بار کشک بادمجون درست کرده بود همون لقمه ی اول یه مو پیدا کردم به روی خودم نیاوردم دوباره وسطای غذا یه موی درااااااز پیدا کردم شاید باورتون نشه ولی ادامه ی غذامو ریلکس خوردم

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
خونه ی خالم بودم یه بار کشک بادمجون درست کرده بود همون لقمه ی اول یه مو پیدا کردم به روی خودم نیاورد ...

حالا با این پست من نمیتونم تا چن وقت کشک بادمجون بخورم  

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم