2777
2789
عنوان

همسایه سمج من

1046 بازدید | 42 پست

خانما  چند ماهی میشه ی همسایه اومده برامون سه تا بچه وحشتناک شلوغ داره.این خانم صبح که من هنوز خوابم میاد دستشو میذاره رو زنگ دیگه برنمی داره تا باز کنم براش .حدودا 5 ماهی میشه اومدن.هر روز ساعت 9میاد تا ساعت 3 که شوهرم از کار میاد میره.بعد دوباره بعد از ظهر ساعت 5 میاد تا 9.البته منهای روزایی که میره خرید.احساس میکنم دیگه حریم خصوصی ندارم.میرم اشپزخونه دنبالم میاد ببینه چی درست میکنم.سر قابلممو برمیداره همش نگاه میکنه.بعد میگه من مرغ ندارم داری بده منم بذارم.شوهرش حقوقش از شوهر من بیشتره.مدام میاد میگه ندارم.چند بار ازم گوشت و مرغ و چیزای دیگه گرفته هیچ وقت پس نداده.بعد مدام میره لباس میخره .البته اون به من ربط نداره ولی اذیت میشم چرا پول واسه لباس داری ولی نداری گوشت بخری.بچه هاشم وحشتناک شلوغ .تو رو خدا بگید چی بگم ناراحت نشه ولی دیگه نیاد.

یه هفته در رو باز نکن براش یه روز برو خونه مادرت یه روز خونه مادرشوهرت یه روز برو بیرون یه روزم خونه ای در رو باز نکن آیفون رو بکش که صداش اذیتت نکنه با همسرتم هماهنگ کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بریدم به خدا.چند بار درو براش باز نکردم دیدم هر 5 دقیقه یبار میاد دستشو میذاره رو زنگ.ذلم کرده ...

مگه رفتار اون محترمانس ک تو میخوای محترمانه رفتار کنی 

بهش بگو من دوست ندارم بیای تو خونم تو همه کارام سرک بکشی