2777
2789
عنوان

یعنی بدبخت شدم؟؟؟؟

232 بازدید | 12 پست

دخترم داره پنج ماهشو پر میکنهچن وقته وقتی رو پاهاش سرپا نگهش میداریم چن لحظه سرشو خم میکنع به طرف راست و یکی دوثانیع نگع داره دوباره درست میکنع چیه بچه ها دارم میترکم از ناراحتی ینی نی نیم تیک داره؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭

خدایا به داده ها و نداده هایت شکررر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیشد دخترت اونوحالتو بازم داره؟؟

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

نه انگار کم شده دیگ زیاد نمیبینم

دکترنبردی؟؟ 

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

سلام

جهت انجام یک پژوهش روانشناسی در دانشگاه شهید بهشتی، نیازمند مشارکت مادران دارای نوزاد یک تا شش ماهه که نوزاد اولین فرزند آنهاست، هستیم. با پاسخگویی به پرسشنامه زیر، در صورتی که واجد شرایط باشید، به مدت یک ماه وارد یک برنامه درمانی آنلاین و رایگان دوران پس از زایمان خواهید شد. از همکاری شما صمیمانه سپاسگزاریم.

لینک پرسشنامه:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyiTo9vw4zd4Bq0iNNtdFS3YotDbjjv7PteHVvA3hRoC-A3w/viewform?usp=sf_link