2777
2789
عنوان

چی کار کنم

92 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها  من نزدیک 5ساله ک اینستا دارم 

با یکی (پسر)دوست اجتماعی هستم با هم زیاد خوشی میکنیم و خیلی وقته مجازی میشناسمش البته 

شهر ما هم کوچیکه اونم دوست آشنا زیاد داره شهرمون

دوستشون از دست داده من بهش تسلیت گفتم خیلی ناراحت بود استوری می‌زاره از دوستش

ب نظرتون حالشو بپرسم درباره 

احساس میکنم خودشو میگیره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه پیام نده .همیشه سعی کن اون اول شروع کننده صحبتا باشه.ویه جوری باش که ذوق زده شه وقتی جوابشو میدی

قبلا اینطوری بود 

نمی‌دونم جدیدا چرا ایقد خودشو میگیره پیامم نمیدع 😐

شاید به خاطر اینه من بعضی وقتا میرفتم پیام میدادم و سوال می‌پرسیدم 

آخه قبلا من اصلا پیامش نمی‌دادم خودش همیشه شروع کننده بود 

قبلا اینطوری بود  نمی‌دونم جدیدا چرا ایقد خودشو میگیره پیامم نمیدع 😐 شاید به خاطر اینه من بع ...

هیچ وقت حتی اگه حق با ایشون باشه شما شروع کننده نباش.مردا ذاتا دنبال کسی هستن که نازشو بکشن تو ذاتشونه .اصلاهم فکرنکن که ممکنه ناراحت شه یا......

هیچ وقت حتی اگه حق با ایشون باشه شما شروع کننده نباش.مردا ذاتا دنبال کسی هستن که نازشو بکشن تو ذاتشو ...

آره اجی 

دیگه اصلا پیامش نمیدم ⁦☹️⁩🙁

آخه چون دوستش فوت کرده بود تسلیت گفتم 

پیش خودم گفتم دور از ادب هس ک من تسلیت نگم 

هیچ وقت حتی اگه حق با ایشون باشه شما شروع کننده نباش.مردا ذاتا دنبال کسی هستن که نازشو بکشن تو ذاتشو ...

تازه اون چند تا از پیاماشو دو طرفه پاک کرد منم همی کار رو کردم 

خیلی بهم بر خورد 🥺😓

تازه اون چند تا از پیاماشو دو طرفه پاک کرد منم همی کار رو کردم  خیلی بهم بر خورد 🥺😓

بابا خودتو اینقدر درگیر نکن ما عادت داریم همه چیو انتگرال کنیم این آقا نفر اول زندگیه شما نیس ‌که ازش توقع داشته باشی مشکل اینه تو ذهنت خیلی نقششو پر رنگ کردی

آره اجی  دیگه اصلا پیامش نمیدم ⁦☹️⁩🙁 آخه چون دوستش فوت کرده بود تسلیت گفتم  پیش خودم گ ...

خوب شما انسانی برخورد کردی ایشون شعورشون در همون حد بوده ولی سعی کن زیاد ناراحت نشی

بابا خودتو اینقدر درگیر نکن ما عادت داریم همه چیو انتگرال کنیم این آقا نفر اول زندگیه شما نیس ‌که از ...

خیلی خوب راهنمایی میکنی 🥰😍😘ممنونم 

درست میگی نباید برام مهم باشه 

ب نظرت اگه پیام داد چطوری برخورد کنم باهاش

خیلی خوب راهنمایی میکنی 🥰😍😘ممنونم  درست میگی نباید برام مهم باشه  ب نظرت اگه پیام داد ...

خیلی معمولی نه پرخاش کن که فکر کنه که ناراحت شدی از اینکه بهت پیام داده نه استقبال کن که فکرکنه که حالا مثلا عاشقش.فکرکن دوستته که بهت پیام داده همونجوری باهاش برخورد کن‌.فدای تو 

خیلی خوب راهنمایی میکنی 🥰😍😘ممنونم  درست میگی نباید برام مهم باشه  ب نظرت اگه پیام داد ...

خیلی همه چیزو بزرگ و مهم میکنی

هیچی تو این دنیا اونقدر ها بزرگ و مهم نیست

ببخیال باش نسبت به همه چیز

البته سنت کمه طبیعیه