2777
2789
عنوان

طلاق

135 بازدید | 11 پست

مامانم میگه میخاد طلاق بگیره میگه من فقط به خاطر تو موندم الان ک نامزد داری ازدواج کنی بری منم طلاق میگیرم. من هیچ وقت نمیبخشمش چون من به خاطر شرایطی ک داشتم قبول کردم ازدواج کنم اگه میخاس طلاق بگیره باید زودتر میگرف نه الان ک من میخام شوهر کنم 

شما توقع دااري مادرت تا اخر عمرش فداكاري كنه براي شما و بسوزه و بسازه بعدم عمرش تموم بشه و بميره ها؟؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی با دید خودش سعی میکنم به قضیه نگاه کنه .اون یه مادره که نخواست قبل از رفتن تو بره     از نظر خودش فداکاری کرده بعد شما میگی نمیبخشیش 

ازونورم شما برای حل مشکل  ازدواجو انتخاب کردین 

به نظر من هر دوتون اشتباه کردین  البته نظر منم مهم نیست  

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
شما توقع دااري مادرت تا اخر عمرش فداكاري كنه براي شما و بسوزه و بسازه بعدم عمرش تموم بشه و بميره ها؟ ...

من اتفاقا دارم میگم چرا باید از بچگی بگه به خاطر تو موندم اگه اذیته نباید پای منو وسط بکشه. بعد بابای من الان 4 ماهه یه شهر دیگه کار میکنه هر ماه دو روز میاد به مامانم سر میزنه زودم میره اون دو روز مامانم باهاش دعوا میکنه. من میگم زندگی اگه سخته واس کسی نباید پای کسی رو وسط بکشن

این بچه ها همیشه مانع میشن نامزدیت مهمه یا مادرت

هیچکدوم. من نامزد کردم ک از شرایط خونه راحت بشم ولی اگه قرار بر طلاق بود باید این کارو میکردن ک من هم تکلیف خودمو بدونم

من اتفاقا دارم میگم چرا باید از بچگی بگه به خاطر تو موندم اگه اذیته نباید پای منو وسط بکشه. بعد بابا ...

بعضي زنا فكر ميكنن با بودنشون به بچه هاشون دارن لطف ميكنن كه يه زندگي بد رو تحمل ميكنن

مادر شمام مثل اونا ب خيال خودش خودش شما ك مستقل شدي ميتونه تازه به دل خودش برسه

بهتره باهاش راه بياي اگه اين همه سال بخاطر شما تحمل كرده ديگه وقتشه بره سراغ زندگي و خوشي خودش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هر کسی با دید خودش سعی میکنم به قضیه نگاه کنه .اون یه مادره که نخواست قبل از رفتن تو بره   &nbs ...

زندگی خیلی کثیف تر از این حرفاس. ما یه مستاجر داریم ک زن داره حالا گیر داده به مامان من هی با مامانم حرف میزنه مرده ده سال کوچیک تره مامانم بهش رو نمیده ولی من متوجه میشم که رو مادرم تاثیر داره چون بابام محبتش اصلا زبونی نیس ولی این مرد هی پیام میده به مامانم همین باعث شده که مامانم سرد بشه از این زندگی من اگه تو خیابون آواره هم بشم واسم بهتر این وضعیت و چیزی هست ک من میدونم اما بقیه نمیدونن