2777
2789
عنوان

بچه سوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 272 پست
دمت گرم     نگرانی منم همینه  از ۸ تا بچه ،یکی شون شده کمک دست پدرمادر  ...

دوتا رو خدا برات حفظشون کنه خوشبخت بشن موفق بشن .نگران نباش همه چیزو بسپار به خدا .تو تربیتشون کوتاهی نکن .بزرگ بشن همیشه کنارت میمون حتی اگر تشکیل خانواده بدی بچه های کم بیشتر علاقه دارن به خانواده تا بچه های زیاد

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
خداروشکر خیلییییی شکر ولی چرا پسرم امد زندگی ما تغییر نکرد😞 اصلا اهل بریز بپاش هم چشمی نیستیم ولی ...

بعضی وقتا دقت نمیکنیم چه خوشی هایی خدا بهمون داده 

یه چیزیم هستا 

باران نعمت ها همیشه میباره 

اما تا وقتی ما از خونه نریم بیرون 

و دستمونو بلند نکنیم 

چیزی بهمون نمیرسه♥️❣️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوتا رو خدا برات حفظشون کنه خوشبخت بشن موفق بشن .نگران نباش همه چیزو بسپار به خدا .تو تربیتشون کوتاه ...

میدونی از کی استرس گرفتم 

یه مستند دیدم از خانه سالمندان 

همه شون تک فرزند بودن یا ۲ تا داشتن 

زااار میزدن خیلی پشیمون بودن😭😭

خدا کمکمون کنه

بعضی وقتا دقت نمیکنیم چه خوشی هایی خدا بهمون داده  یه چیزیم هستا  باران نعمت ...

درست همیشه خدا مهربون بخشند است.

احتمالا من بلد نیستیم قشنگ زندگی کنیم از نعمت های ک دارم لذت ببرم

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
عزیز دلم الهی خوشبخت باشین همیشه🌹🌹🌹

ممنونم عزیزم 

همچنین شما🌷🌹

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
میدونی از کی استرس گرفتم  یه مستند دیدم از خانه سالمندان  همه شون تک فرزند بودن یا ...

ربطی نداره  الکی فکر بی خود نکن . دارم میگم مادرشوهرم ۸ تا داره هیچ کدوم نگاش نمیکنن با اینکه مادرم ۶ تا بچه اورده من که امدم غربت اون یکیام که اصلان فقط خواهر کوچیکم هواشو داشت ببین فقط خواهرم .خودت بچه هات خوب تربیت میکنی میدونم واین اتفاق برات نمیفته 

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
خدا قبول کنه نمازم همیشه خوندم همسرم خیلی مقید ۸سال  ازدواج کردیم نماز شبش ترک نشد خدا قبول ک ...

وای نماز شبش ترک نمیشه😲

همین بزرگترین نعمته خواهر خدا به هرکسی که همچین سعادتی نمیده

نگران عاقبتتون هم نباش خیره

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

وای نماز شبش ترک نمیشه😲 همین بزرگترین نعمته خواهر خدا به هرکسی که همچین سعادتی نمیده نگران عاقبتت ...

توکل بخدا💚💚

من دوتا پسر دارم. خواب دیدم یه دخمل تپلی خوشکل هم دارم😂 این دوتا برسن بالای ده سال اگه وضع مالی بهتر شد سومی هم میارم😄

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
دقیقا خواهرشوهر من فقیر به تمام معنا بود از وقتی بچه دار شد زندگیش از این رو به اون روشد خونه خرید م ...

به نظرم اعتقاد خیلی مهمه.البته گاهی کسی واقعا اهل دینداری و صرفه جویی و...ولی با وجود بچه ها واقعا مشکلاتش زیاد شده.به نظرم اینجا چن تا نکته داره.یک اینکه برکت فقط پول نیست بلکه همین که بچه های،با هوش،با ادب،دلسوز وسر براهی داره و اهل شر و دشمن سازی نیستن خودش خیلی جای شکره.

یکیو میشناسم که زن خوب و مؤمنیه ولی بر اثر زلزله خیلی آسیبهای زیادی توی زندگیشون وارد شد،الآن از کل فامیل  خودشو بچش زندن.شاید یه روزی بعضیها بهش میگفتن نباید بچه دار میشدی،خدایی چه بچه ی خوب وخوش زبونو با ادبی هم داره.اینجا امتحان خداست که ببینه این زن چطور از امتحان سربلند بیرون میاد یا مردم چطور به این زن کمک میکنن؟!خداروشکر خیرینی پیدا شدن و دارن کمکش میکنن که بتونه دوباره بلند بشه و با عزت باشه.تازه خوبه بچش هست و مونسشه.پس ما وظیفمونه هوای پایین تر از خودمونو داشته باشیم نه اینکه راه حل اشتباه بدیم که بچه دار نشو.ممنون از نظرات خوبتون

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
خداروشکر خیلییییی شکر ولی چرا پسرم امد زندگی ما تغییر نکرد😞 اصلا اهل بریز بپاش هم چشمی نیستیم ولی ...

ببین یه وقت روزی آدم از قبل مقدره.مثلا گاهی کسی پنج ساعت کار کرده ولی خیلی پول با برکتی میشه و کلی کار باهاش میکنیم و خودمون تعجب میکنیم ولی گاهیی چند روز کار کرده اما نمیفهمیم اصلا چجوری خرج شد.گفتم که یه سری کارها هست که برکت میاره مثلا اسم فاطمه،زهرا و...گذاشتن روی بچه یا موقع وارد شدن به خونه سلام کردن و...روزیو زیاد میکنه اما یه سری کارا روزیو کم میکنه مثل آهنگ گوش دادن،پدر و مادر رو به اسم صدا کردن،شب خونه رو جارو زدن،شبها ظرف نشسته باقی گذاشتن و...،وجود سگ و مجسمه داخل خانه،من اینا رو میدونم خودت دقیق تر توی اینترنت سرچ کنی برات میاد.راستی یه ذکرهایی هست که روزی رو زیاد میکنه.من در همین حد میدونم

با افتخار ایرانی و مسلمانم.