2777
2789
عنوان

بچه سوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 272 پست
پولمون برکت داره الحمدلله علی کل حال

میدونم گل مامان منم معلمه هیچی پاک تر و پر برکت تر از پول معلمی نیست ( با احترام به همه ی شغلای درجه یک)

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
ما هم دقیقا همین اعتقاد رو داریم. منتها اینکه وسایل آرامش کودک چی باشه، ظاهرا موضوع عدم تفاهم ماست

وسایل آرامش چی می‌خواد باشه جای نرم و گرم بدون خشونت غذا محبت برخورداری از حقوق انسانی شما برو قیمت کن ببین قیمت پوشک چنده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تروخدا برای منم دعا کن زودتر بتونم سومی و چهارمی رو بیارم  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
دوسدارم دوقلو بیارم ولی از زایمان میترسم اولیم سزارین بودم  خداییش سخته ولی خیلی حس خوبیه خالم ...

به هر حال چه یکی، چه دو تا باید فرآیند زایمان رو طی کرد.

دوقلو خیلی سخته منم دوست دارم اما شرایطش رو ندارم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

منم چند وقته برای دومی اقدام کردم کاش زودتر بشه، بچه همبازی میخواد یکی که پا به پاش بازی کنه و مشغله دیگه نداشته باشه

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
منم زیاد فقط تا نس 1 تا 2 سال بمونه و بزرگ نشن 

نه من حسرت همه حالاتشون رو دارم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چقدر اینایی که میگن مرفهی..پولداری...هقتا بیار اصلا.. حال بهم زنن..بشما چه بابا دلش میخواد بیاره شم ...

اینا هیچی موندم جواب جاریمو چی بدم اگه بفهمه باردارم آبرومو میبره 

سر دومیم مسخره ی عالم وآدمم کرد

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

من دو تا بچه دارم دومیم ناخواسته بود البته، الان ۱۸ ماهشه فقط میخوام زودتر بزرگ بشه نفس راحت بکشم  هرگز و هرگز  به سومی فکر نمیکنم چرا باید همیشه درگیر حاملگی و بچه داری باشیم آخه ،دوتا از نظر من خیلیم زیاده

خدایا شکرت...
ادم باید 4 تا بچه اشته باشه 2 تا دختر  دو تاپسر

اخ گفتی من یه پسر دارم با دوتا دختر فعلا که منع بارداریم اگر خدا بخواد مشکل حل بشه برا پسر میرم زیر نظر دکتر 

چقدر دخترام پز همدیگه به پسرم میدن ناراحت میشه میگه من داداش می‌خوام 😂

...
تا اون موقع امام زمان عج اومده عزیزم 

واااای انشالله انشالله

چه انرژی مثبتی😍😍😍😍😍😋😋

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
تروخدا برای منم دعا کن زودتر بتونم سومی و چهارمی رو بیارم    

انشااله

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)