2777
2789
عنوان

مهاجرت

266 بازدید | 14 پست

سلام بچه همسرم تصمیم گرفته مهاجرت کنه به کانادا همسرم لیسانس علوم آزمایشگاهی داره آیلتس هفت خودم فعلا دانشجو ارشد قراره همسرم فعلا تنهایی بره و اگه امکانات پولی جور شه منم برم کسی خبر داره بازار کار علوم آزمایشگاهی اونجا چطوره حدود پونصد تومن هم داریم که میشه حدود بیست پنج هزار دلار کانادا سرمایه داریم  لطفا اگه کسی اونجا زندگی می‌کنه یا شرایط ها رو می‌دونه راهنمایی کنه کلی دعاتون میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی گوگل سرچ کن و وکیل کمک بگیر

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

اقدام کردین یا فقط درحد حرفه؟فکر نکنم خیلی هم راحت باشه پسرعمم دکترای شریف بود یه دوره شش ماهه فرصت مطالعاتی داشت رفت کانادا بخاطر مقالات خوبش دعوت به کار شد برگشت ایران کاراشو انجام داد و رفت..

مدرک و  قبول  دارن مگه؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
سابقه هفت سال کار تویکی از بیمارستان های تبریز داره صرف مدرک نمیخواد بره سن هم سی ساله هست

اهان

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اقدام کردین یا فقط درحد حرفه؟فکر نکنم خیلی هم راحت باشه پسرعمم دکترای شریف بود یه دوره شش ماهه فرصت ...

آیلتس و گرفته و میخواد GRE هم شرکت کنه چون بعضی کارفرماها میخوان  ولی به وکیل مراجعه نکردیم راستش ما کلی تحقیق کردیم ولی نمیدونیم بازار کار علوم آزمایشگاهی در حد پرستاری هست یا نه جواب مشخص نگرفتیم 

آیلتس و گرفته و میخواد GRE هم شرکت کنه چون بعضی کارفرماها میخوان  ولی به وکیل مراجعه نکردیم راس ...

کار خوبی میکنید زبان پیش میندازتش تو این موارد وکیل خوب واقعا کمک میکنه ولی به قول شما هزینه داره دیگه

کار خوبی میکنید زبان پیش میندازتش تو این موارد وکیل خوب واقعا کمک میکنه ولی به قول شما هزینه داره دی ...

راستش ما از خوشبختی یا لاکچری بودن نمی‌خواهیم بریم اینجا با اینکه همسرم استخدام رسمی هست همش در جا زدیم و کلیاختلاف هم پیش اومد وکیل شنیدیم  پنج هزار دلار میخواد و واقعا زیاده و تصمیم گرفتیم خودمون از همه جا پرس و جو کنیم موسسات زبان که همسرم می‌ره تا نینیسایت

راستش ما از خوشبختی یا لاکچری بودن نمی‌خواهیم بریم اینجا با اینکه همسرم استخدام رسمی هست همش در جا ز ...

سلام عزیزم 

منم آزمایشگاهی هستم 

شوهر شما مهاجرت کرد ؟

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم