2777
2789
عنوان

من یک بیشعورم یک بیشعور خسته

286 بازدید | 20 پست

که با وجود داشتن امتحان نهایی تو اینستا و اینجاست

اما خب من تازگی کرونام خوب شده هنوز باقی خانواده بیمارن کلی کار رو دوش منه غذا و سوپ و دمنوش و ابمیوه و..

انقدر زدعفونی کننده و وایتکس زدم ب دستگیره ها و ظروف دستام خشک شده

مدیر هم نمیفهمه ممکنه ناقل باشم

لعنت بهشون

الانم نمیتونم برم سر درس 

خسته نیستم اما کلافه ام

با همسرمم دعوام شد

چون بهم گیرداده بود امسال باید قبول شی اونم کجا ؟دانشگاه مشهد تل بتونیم باهم اونجا زندگی کنیم

منم کلی بخاطر پر توقعیش باهاش دعوا کردم اخه تو چهار ماه با پایه صفر و ارامشی که نیست چطور

و کلا حالم داغونه

دردودل#  

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

امتحان شبه نهایی اشتباه نوشتم

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق داری میفهممت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

های بیشعور 

بله

ضد عفونی درسته

اره همین 

حق داری میفهممت

مرسی

عصر جمعه بارونی

با امتحان شبه نهایی ریاضی

با کنکور لعنتی

😭😭😭

ببخشید اسی جون شوخی کردم 😍😍😍

خواهش میکنم 

مرسی عصر جمعه بارونی با امتحان شبه نهایی ریاضی با کنکور لعنتی 😭😭😭

واقعا سختع 

مام تو کنکور ب جا اینکع بزارن برا کنکور بخونیم امتحانای مزخرفو ازمون میگرفتن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اولا اینکه دستگیره و سطوح کلا نیاز به ضدعفونی نداره چون ازطریقش منتقل نمیشه.میخوای تو نت سرچ کن که تحقیقات اخیر بهش رسیدن.دوما خانواده نیازبه استراحت دارن و غذای تازه.غذا رو درست کن و بقیه ش بشین بخون.نهایت روزی ۵ساعت که میشه.و آخرش که دلیل تراشی نکن عزیزم

اولا اینکه دستگیره و سطوح کلا نیاز به ضدعفونی نداره چون ازطریقش منتقل نمیشه.میخوای تو نت سرچ کن که ت ...

ن راس میگه خیلی وقت میگثره ..منم فک میکردم فوقش یه سوپی چیزی میذاری میخابن دیگ.ولی الان همسرم درگیر شده از ۱۰ونیم صبح من مشغولم..هر دو سه ساعتی قرص و شربت داره.هر یه ساعا باید ابمیوه تازه(ن یخچالی بگیرم بدن بهش)کلی ظرف کثیف میشه.دم به دقه باید بشورم...دمنوش بذارم.بخور بدم بهش.هر ساعت مشغولم...الان دیگ پریود شدم امروز نمیتونم بلند شم نشستم ولی بازم باید پاشم

چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁                         ⁦✔️⁩کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم...                                            ⁦✔️⁩اگه دیگه بعددوبار‌ریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد.                                                                        ⁦✔️⁩اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه           خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه...   (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)