گندم_خانم_ مدیر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17752 عنوان كسي رژيم ژنران موتورزو رو گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 17 پست جواب ميده يا نه ؟؟؟ 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚 1399/12/15 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
donnadarya عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 8730 نه بابا نوشته حداقا ٤-٥گيلو كه 😶 من نه تا اضاف دارم 😖 بازم بستگی ب واکنش بدن خودت داره دوست من دو کیلو کم کرد...همه اونچه که می نویسن برای همه یکسان نیستش معمولیش همون دو کیلو هست با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
soheilakam عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2097 ببخشيد چن كبيلو اضافع وزن داشتي اب بدن كه تموم نميشه؟؟؟ نه آب مرتب میخوردماونموقع خیلی از الانم لاغرتر بودم ولی مجرد بودم و دوس داشتم لاغرکنم شش کیلو اینا اضافه داشتم تیکر تولد گل دخترمه😍
donnadarya عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 8730 ميدونم ولي ميخام يه مقدارشو تند كم كنم ایشالا موفق باشی می گم تاثیر داره صد در صد...ولی اب زیاد بخور بذار اب میان بافتیت نباشه که می سوزه چربیات باشن با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش