2777
2789
عنوان

بسه دیگ😬🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 22 پست

بنظر من وجودش اصلا اهمیتی نداره، مهم حیا و اصالت و تربیت صحیح فرزند و تعهد نسبت به همسر و فرزند هستش.

ببخشید راحت میگم دختری که مشکل داره به اعتقاد به وجود این پرده کار خودش رو از ی راه دیگه انجام میده و بعد ازدواج هم راحت خیانت میکنه و حتی فرزند فرد دیگه ایی رو به همسرش نسبت میده

محتاج نگاه خداوند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من وجودش اصلا اهمیتی نداره، مهم حیا و اصالت و تربیت صحیح فرزند و تعهد نسبت به همسر و فرزند هستش ...

دقیقا صحیحع

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌
 دقیقا.تموم نمیشه این افسانه بکارت ازکشوارای جهان سومی حداقل مقاله ی های خارجی وبزارن راجبش که ...

تحقیر و توهین هم مرام آدم های فرهیخته نیست

بذارند با دال ذال هست نه با ر ز

راجع به نه راجبش

جانم؟من توهین نکردم ولی بعضی جاهالازمه مازناارزش مون به بکارت نیست برده نیستیم همینکه مردامون باکره ...

مسلما نیست

اما کسایی که می گند نیست

آدم این حس بهش دست میده

که اونا فکر می کنند که ارزشش به اون بوده

و چون نیست خیال شون راحت شده

و تو بوق و کرنا  می کنند

و گرنه چه باشد چه نباشد باکی نیست

رویه زندگی من ثابت است

و زندگی من همچنین در مقایسه با مردان نیست

خودم عاقل م و تصمیم می گیرم

حال آنها هر گونه می خواهند باشند

این قیاس به نظرم بسیار عجیب است

مثل این ست بگوئیم آنها هم رحم ندارند 

هوم نداره خودت میگی ازصبح گذاشتن بعد باز تایپیک میزاری

بله🙃

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌