2777
2789
عنوان

درددل

33 بازدید | 5 پست

من تا یه سال قبل تدریس میکردم تو غیرانتفاعی و آموزشگاه درسته پولش کم بود ولی خوب خیلی به دردم میخورد دیگه بدلیل کرونا و به دنیا اومدن بچه ام نتونستم برم یه هفته پیش همون جای تدریس قبلیم که تقریبا خوب بود بهم گفت برای بعد از عید دوباره میتونم برم البته الان بیشتر آنلاین شده ولی خوب بعضی از اوقات باید برای بعضی کارها حضوری باید بری به همسرم گفتم گفت به هیچ وجه حتی اگه آنلاین هم باشه قبول نکن منم ارشد میخونم برای شهریه اش نمیتونم از همسرم بگیرم چون واقعا کم میاریم و کلی قسط و بدهی و اینا داریم همسرم حقوقش طبق قانون کار هستش الان موندم یعنی خودم درآمد نداشته باشم نمیشه باور کنید این روزها گاهی یه ده تومنی هم تو جیبم نمیمونه پنج شش روز اول ماه رو پول داریم نمیخوام دستم رو پیش کسی دراز کنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

چند ماه هست چندین بار از مامانم پول خواستم البته به شوهرم نمی گم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما کار کن راستی میدونی  شغلش چجوریه ؟میخوام طلبه بشم.اطرافتون کسی هست؟ چطوری کارشون؟

طلبه برای خانوم؟ نه گلم نمیدونم فدات شم