2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 37 پست
اونکه روشن میکنه،اصلا اینجوری نیست،امثال من،نمیدونم زن یا مرد امیدوارم سر خودت بیاد که یکی با عشق بی ...

وقتی فهمیدی متاهله باید میرفتی وقتی کات کردی و با اینکه میدونستی متاهله دوباره ادامه دادی دیگه این حجم پررویی خیلی عجیبه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرورویی وابسته شده بودم واقعا

خب با خودت فک کن ببین ارزش داره ؟ اون انقد بیشرفه ک میگه زن دومم شو 

هم خرما هم خدا 

همین گوشی خاموش کردنشو بهانه کن و جونتو بردار و برو ب خودت رحم کن 

ب اشناهاتم بگو خاستگارم بود دیدم اکی نیست رد کردم 

عزیزم شما دختر هستی تن به صیغه‌نده خطرناکه .. صبور باش ایشالا خوشبخت بشی🌸🌸

میدونم ،دوستم بهم میگفت زن دوم شدن عب نداره،بهمکمحبت میکرد،من ۵ سال عاشق یکی بودم اون رفت با یکی دیگه ازدواج کرد روحیم خراب بود

خب با خودت فک کن ببین ارزش داره ؟ اون انقد بیشرفه ک میگه زن دومم شو  هم خرما هم خدا  همی ...

باشه ولی دلم شکسته،میگم چرا من،من نمیخام همسرم بهم خیانت کنه،میگفت با زنم‌مشکل دارم میخام طلاقش بدم بعد فهمیدم دروغ میگه

عزیزم نمیخواستم تو جم بگم واسه این گفتم بیا خصوصی... بزار یه چیزی بگم.. خطط رو خاموش میکنی از فضای مجازی بلاکش میکنی.... مطمعن باش هیچ مردی زنش رو طلاق نمیده... ببین اون تو این رابطه ضرر نمیکنه تو ضرر میکنی... اون زن و بچه ش رو داره.. اون اگه زنش رو دوست نداشت طلاقش میداد بعد میومد سراغ تو... فقط دیگ جوابشو نده... که خدایی نکرده بهت نکن.. دختر خراب 

تقصیرد نیه «ذاتت»خراوه