2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

119 بازدید | 15 پست

بچه ها تروخدا کمکم کنین بی بی چک من همش هاله داره اونم هاله ضعیف و چن روووزه ک میزنم تغیری نمیکنه کسی مشابه من بوده چیکار کرده؟ (امروز روز33سیکل هستم و پریودمم نامنظمه این دوره ویتاگنوس میخورم)براهمین نمدونم موعدم کی بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم دیگه داروی گیاهی اصلا نخور 

انشالله که باردار هستی 

مبارک باشه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
چرا؟ خوب نیس؟

والا در مورد همش اطلاعی ندارم اما اکثر داروهای تقویتی گیاهی برا بارداری 

باید به محض باردار شدن یا پری اومدن قطع بشه 

وگرنه دور از جون باعث سقط میشه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
والا در مورد همش اطلاعی ندارم اما اکثر داروهای تقویتی گیاهی برا بارداری  باید به محض باردار شد ...

خب من هنو نمدونم باردارم یا ن.. اینم برای تنظیم پریود میخورم.. الان فکس بی یی چکو میذارم

خب من هنو نمدونم باردارم یا ن.. اینم برای تنظیم پریود میخورم.. الان فکس بی یی چکو میذارم

انشالله که هستی هاله خیلی خیلی کمرنگ بی بی چک هم مثبت حسابه 

ریسک نکن و داروی گیاهی و قطع کن

https://uupload.ir/files/g4ok_img_20210305_124905_930.jpg

سریع هاله افتاد یا وقتی خشک شد

همونجا تو نور میدیدم ولی خب وقتی خشک شد با چشم دیدم

نگران نباش شاید هنوز بتا پایینه 

الزاما اینجوری نیست که بی بی چک هر روز پررنگ تر بشه 

انشالله که شما باردار باشی

چی شد دوستم باردار بودین؟