2777
2789
عنوان

کمک

125 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها

من ۳۲ سالمه با یه آقایی از طریق دوستم آشنا شدم برای ازدواج بعد فهمیدم این آقا متاهله ولی خیلی وابسته شده بودم حتی رابطه****هم داشتیم صیغه کرده بودیم. ولی من پشیمون شدم رابطه م رو قطع کردم البته این آقا میگفت زن دومم شو.ولی من نمیخاستم و ارتباطم رو قطع کردم

ولی باز دوباره شروع کردیم و اون آقا بازم میگه زن دومم شو،ولی جدیدا ازش متنفر شدم به خاطر دروغ گوییش،و همچنین عذاب وجدان گرفتم که باهاش ***داشتم .احساس حقارت میکنم خیلی زیاد.دیشب بحثمون شد گوشیش رو خاموش کرد.

بهم کمک کنید چیکا کنم؟و اینکه شهرمون خیلی کوجیکه این آقا برای شهر دیگه اس یه روز که بیرون بودیم آشناها ما رو دیدن با هم واقعا گیج شدم چیکار کنم؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا گفت اول مجردم وقتی وابسته شدم دیدم دروغ بوده

خوب اول تحقیق میکردی دیگه ببین نمیخوام نصیحت کنم و فلان یا جدا شو سریع تر یا اینکه یک عمر باید در عذاب زندگی کنی با اون دوستت هم قطع رابطه کن دشمن هست

خوب اول تحقیق میکردی دیگه ببین نمیخوام نصیحت کنم و فلان یا جدا شو سریع تر یا اینکه یک عمر باید در عذ ...

قطع رابطه میکنم ولی عذاب وجدان دارم،و اینکه من رو دیدن باهاش که دستم رو گرفته بود،نمیدونم چیکار کنم.حالم خیلی بده

قطع رابطه میکنم ولی عذاب وجدان دارم،و اینکه من رو دیدن باهاش که دستم رو گرفته بود،نمیدونم چیکار کنم. ...

تنها کاری که میتونی بکنی من نمی‌دونم کار داری یا نه؟اگه جای دیگه میتونی زندگی کنی برو یا اگه نه خودت رو بزن کوچه علی چپ و به روی خودت نیار عذاب وجدان هم به خاطر رابطه نداشته باش

یاد بگیر به هیچکس اعتماد نکن فقط و فقط به خودت من خودم بهم خیانت شده ولی مشکل رو از زنا نمی‌دونم از ...

خیلی بده،بهش اخرین روز گفتم خانومت بهت اعتماد داره گفت خیلی و من نهایت استفاده رو از این اعتماد میکنم

خیلی بده،بهش اخرین روز گفتم خانومت بهت اعتماد داره گفت خیلی و من نهایت استفاده رو از این اعتماد میکن ...

منم خیلی بهش اعتماد داشتم مثل جونم دوسش داشتم با این که از من خیلی پایین تر بود