2777
2789
عنوان

فردا و سزارین🥶🥶

216 بازدید | 27 پست

فردا باید هفت صبح برم بیمارستان برای سز اماده بشم خیلی استرس دارم، بچه اولم طبیعی بود خیلی سخت بود اینو خودم خواستم که سز بشم ولی دیگه کلا فوبیای زایمان پیدا کردم🥴🥴🥴

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون لحظه فقط به فكر وقتي باش كه بغلش ميگيري و بوسش ميكني 

نترس 😍

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

انشالله به سلامت دنیامیادمبارکه بهش فکرکن ماروهم دعاکن 🌹🌹🌹🌹🌹

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

اصلا و ابدا ترس نداره ی پرده میکشن روت یهو صدای گریه میاد میان میچسبونن ب صورت میبرن توهم ب سقف نگا میکنی تا تموم شه هیچی هیچی نمیفهمی

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

الهیی😍😍

به سلامتی انشالله بیاد بغلت و زایمانت اونقدر اسون باشه که هوس سومی رو کنی 😁👋

فردا تولد منم هست 🥰😍

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍