2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی بچه رو خارج کردند فشار میدن اصلا هم درد نداره

خب اون موقع که هنوزبی حسی یعنی؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
بازم فشار میدن. ترسوندنت😞

میدونم فشار میدن. تو بیهوشی فشار میدن؟

والا از طبیعی زهرترکم سزم ی جور دیگه

شما سز بیحسی کردین؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
بالاخره باید شکمو تمیز کنن یا نه؟حتی توی زایمان طبیعی هم دکتر با دستش تمیز میکنه میگن دردش از درد زا ...

شنیدم😑😐خدا خودش کمک کنه

میدونم فشار میدن. تو بیهوشی فشار میدن؟ والا از طبیعی زهرترکم سزم ی جور دیگه شما سز بیحسی کردین؟

بله سز بیحسی بودم درذی هم حس نمیکردم حالا خوبه از سوند نمیترسی یکی از بچه های نینی سایتی از سوند وحشت داشت

بله سز بیحسی بودم درذی هم حس نمیکردم حالا خوبه از سوند نمیترسی یکی از بچه های نینی سایتی از سوند وحش ...

اونم میترسم😂

از خود بی حسی هم میترسم. آمپولش خیلی درد داشت؟

سوند واقعا دردش چطوریه؟ 

اونم میترسم😂 از خود بی حسی هم میترسم. آمپولش خیلی درد داشت؟ سوند واقعا دردش چطوریه؟ 

سوند که اصلا درد نداشت واسه من. وقتی هم ازم جداش کردند قلقلکم اومد😂 آمپول بیحسی هم درد نداشت فورا هم بیحس شدم راحت شدم از دردهای پی در پی. آخه از شش ماهگی درد داشتم😭

سوند که اصلا درد نداشت واسه من. وقتی هم ازم جداش کردند قلقلکم اومد😂 آمپول بیحسی هم درد نداشت فورا ه ...

ای جان. ممنون عزیزم. لطف کردی. خدا خیرت بده. سزلختیاری بودین؟

ای جان. ممنون عزیزم. لطف کردی. خدا خیرت بده. سزلختیاری بودین؟

بله.استرس نداشته باش مادر شدن اتقدر شیرینه که نگو.من توی اتاق عمل فقط به نینیم فکر میکردم که چه جوریه تپله لاغره... دکتر دوبار با دستش به شکمم فشار آورد اصلا هم درد نداشت