2777
2789
عنوان

اقدامیم

227 بازدید | 10 پست

۱۰روز مونده به موعد پریودیم. هم درد کمر و هم لگن طرف راست دارم.لگن فقط یه نقطه درد داره. ۴ماهه اقدامم و ۳سال خونه دار شدم وجلوگیری طبیعی داشتم.میشه راهنماییم کنین از چیه؟آخه تو گوگل نوشته بود عفونت لگن

عفونت کنی که از ترشحاتت معلومه، یا سوزش میگیری یا خارش، یا رنگش عوض میشه، الان یا در حال تخمک گذاری هستی یا هوا سرد بوده. سرما خوردی، یکم روغن سیاهدانه ای زیتونی بزن رو دلت، یک دمنوش گرم آویشن پونه بخور خوب خوب میشی.

منم شنیدم،درد لگن بخاطر عفونته،اگه بعد پریودت بهتر نشدی،بدون از عفونته،ولی من خودم تو حاملگیم،ی نقطه تو کمرم تیر میکشید،اگه قبلا اینطوری نشده بودی ،شاید الان حامله باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شنیدم،درد لگن بخاطر عفونته،اگه بعد پریودت بهتر نشدی،بدون از عفونته،ولی من خودم تو حاملگیم،ی نقطه ...

تا حالا اینجور نشدم...ان شاالله اگه پریود نشدم که از حاملگی بوده ولی پریود شدم حتما پیش دکتر میرم